Instagram blogere dalās ar idejām, kā visveiksmīgāk izmantot sociālos medijus

Anete Ošleja 31.decembris 2020, 14:26
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Blogere Sindija Bokāne atklāj desmit padomus, ko publicēt Instagram, ja aptrūkstas idejas.

Bokāne savā Instagram kontā aktīvi dalās ar dažādiem savas dzīves notikumiem un padomiem, kā visveiksmīgāk izmantot šo platformu.

Viņa saviem sekotājiem atklāja 10 "knfiņus" brīžos, kad vēlies ievietot jaunu saturu sociālajos medijos, bet tev aptrūkstas idejas.

"Posti var būt gan īsāki, gan garāki, tā var būt 1 bilde, tas var būt bilžu karuselis, Reel vai IGTV - tiem ir jābūt saskaņotiem ar Tava profila saturu, taču neesi arī ierobežots, jo, iespējams, kādā no reizēm Tu arī vari ļauties eksperimentiem."

Instagram tu vari dalīties ar visdažādākajām fotogrāfijām, kuras ir uzņemtas dažādos laika posmos. Sindija viens no padomiem saistās ar bilžu galerijas izveidošanu, no mīļākajām visa gada fotogrāfijām.

Kā otra svarīga lieta, ko viņa min, tad pie fotogrāfijas klāt vari pierakstīt būtiskas atziņas, kuras esi iemācījies šajā gadā.
⁣⁣⁣⁣
Interesantas ir arī fotogrāfijas, kurās sekotājiem ir iespējams ieraudzīt dažādus notikumus, kas ir tapuši "pirms" un "pēc". "“Pirms un pēc” bildes ar sasniegumiem vai “kā es uzsāku un kāds progress ir tagad” - šeit var padalīties ar karjeras profesionalājām veiksmēm, ar fitnesa rezultātiem, kā mājdzīvnieks ir izaudzis vai kā bērni pastiepušies, ko darīji pirms ierobežojumiem un kā tagad Tava dzīve ir pamainījusies.⁣⁣⁣⁣"

Par vērtīgu lietu Sindija atzīst arī citu slavēšanu. Izsakot komplimentu citiem, pastāstot ko tev šis cilvēks ir devis, vai kā palīdzējis, arī var būt labs pamats fotogrāfijas ievietošanai.
⁣⁣⁣⁣

Būtiski ir arī paslavēt pašam sevi. Daloties ar saviem personīgajiem sasniegumiem, tādējādi iedvesmojot arī citus.

Lai vieglāk būtu sasniegt nākamā gada mērķus vai jaunās apņemšanās, pasaki to skaļi. Sindija iesaka dalīties ar saviem mērķiem, tādējādi radot atbildību par to, ja tie netiks izpildīti.

"Paskaties savā Instagram Insights kontā, kuram postam šogad ir bijis vislielākais Reach, Share vai Save skaits. Kādēļ tā? Uzraksti par to savas pārdomas un vari šādu postu atkārtot."

Vēl viena lieliska ideja Instagram fotogrāfiju ievietošanai ir smaidiņu lietošana. Sindija uzsver, ka vērtīgi ir gan pašam, gan citus aicināt savu 2020. gadu raksturot ar smaidiņiem, tādējādi izvēršoties interesantai spēlei.
⁣⁣⁣⁣
Bieži vien mēs ikdienā saņemam daudz jautājumus. Ne reti mums uzdod vienus un tos pašus jautājumus, līdz ar to no tiem var uzveidot arī interesantu jautājumu - atbilžu ierakstu Instagram.
⁣⁣⁣⁣
Tomēr Sindija uzsver, ja gadījumā neviens no šiem padomiem nenoder, tad vērsies pie saviem sekotājiem, uzklausi viņu idejas. "Ja Tev vēl trūkst ideju un neviens no šiem punktiem gadījumā neder, izveido aptauju savā storijā un pajautā to saviem sekotājiem, ko viņi no Tevis visvairāk gaida - tas var pārsteigt!⁣⁣⁣"

Sindija Bokāne ir Instagram blogere, kura savā profilā dalās ar dažādiem ikdienas notikumiem un izglīto cilvēkus par Instagram iespējam. Viņa piedāva meistarklases, kā visveiksmīgāk izmantot šo platformu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas