FOTO: Aktrise Ieva Florence-Vīksne Ziemassvētkos dalās ar īpašu stāstu

tautaruna.lv 25.decembris 2020, 16:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Kā zināms, 24. decembrī ir ne tikai Ziemassvētku vakars, bet arī vārda diena Ievām un Ādamiem. Aktrise Ieva Florence - Vīksne svētkos dalījusies ar kādu īpašu stāstu.

Aktrise publicējusi bērnības foto, kurā redzama mētelītī ar zvaigznēm.

"Atceros, kad biju maza, pirms Ziemassvētkiem paziņoju mammai un tētim, ka man uz Ziemassvētkiem, ja ir dāvana, tad viena Liela vai divas maziņas. Vecāki jautāja, kāpēc divas? Un es atbildēju: " Jo Ziemassvētki ir arī mana vārda diena..."

Pienāca Ziemassvētku vakars, un man par pārsteigumu toreiz saņēmu divas maziņas, kur viena no dāvanām bija Britnijas Spīrsas kasete. Tā pievienojās manai pleijera kasešu kolekcijai - vienai vienīgajai Freda un UFO joku kasetei.
Bet atmiņā man palicis spilgti tas, kam šajā visā tika pievērsta uzmanība. Liela rūpība un uzmanība pret mani. Ne jau dāvanā pati sāls, bet gan uzmanībā, ko veltam otram cilvēkam. Protams, dāvanas uzdāvināšana arī ir uzmanība, bet, kas tad ir tas, kas mums visdziļāk sirsniņā atstāj nospiedumu? Par to arī man bija vislielākais prieks svētkos!

Šodien visvērtīgākā dāvana ir mūsu veselība, tāpat, kā ir bijis visos laikos. Tikai šim laikam esot, mēs to novērtējam divreiz vairāk. Tāpat arī mīļu cilvēku balsis, rūpes, uzmanību un mīlestību!
Nav svarīga Tava dāvana lietu izteiksmē - svarīga ir Tava uzmanība šajā laikā pret mīļajiem. Viens zvans, nosūtīta kartiņa, ieklausīšanās otrā cilvēkā - vērība un uzmanība.

Ja man tagad būtu jāizvēlas dāvana - izvēlētos vienu Lielu - visiem labu veselību!" raksta aktrise.

Nobeigumā viņa atklāj stāstu par mēteli, kas redzams publicētajā kadrā: "Man dzimšanas dienā pirmo reizi uzdāvināja 10 latus! Un omīte teica, lai es nopērku sev, ko vien vēlos! Mamma mani aizveda uz Bērnu Pasauli un nopirka man šo mēteli! Kā armor bruņu veste bija tas! Bet, protams, ka mīļš, mīļš!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas