Rīgā policistu uzmanību piesaista aizdomīgs mikroautobuss; notikumi izvēršas neparedzami

tautaruna.lv 25.decembris 2020, 17:44
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Aivars Ķesteris/F64
Iereibis šoferis nonācis likumsargu redzeslokā, jo avarējis policistu acu priekšā, bet pēc tam centienos aizlaisties no avārijas vietas ielauzies arī kāda auto centra teritorijā, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Brīvdienas pievakarē galavaspilsētas policisti Šampēteri sastapušies ar kādu acīmredzami aizdomīgu automobili. Braucot tālāk šis mikroautobuss aizķēra auto tirdzniecības vietas norobežojošo ķēdi, tādējādi aktivizējot arī auto centra signalizāciju. Policijas darbinieki, pamanot aizdomīgo manevru, izlēma transportlīdzekli nekavējoties apturēt. Pieejot pie vadītāja, policisti uzreiz acīmredzami konstatēja, ka viņš ir alkohola reibumā. Par to liecināja vīrieša runasveids, kustības.

Vīrietis iesēdināts policijas busiņa salonā un kārtībsargi sākuši kārtot formalitātes, kad pēkšņi aizturētais šoferis saļimis. Uz notikuma vietu izsaukts neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Vīrietis drīz vien iecelts mediķu busiņā, taču tikpat drīz no turienes arī izlikts - dakteri konsatējuši, ka aizturētajam pilnīgi nekas nekaiš.

“Ņemot vērā, ka tika konstatēts, ka šim vadītājam nav vadītāja apliecības, kā arī viņš bija vadījis transportlīdzekli diezgan ievērojamā alkohola reibumā, notikuma vietā ieradās ceļu policijas darbinieki, kas deva norādes šo vadītāju nogādāt Gaujas ielā 15,” stāsta Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes galvenais inspektors Mārtiņš Krauze.

Pēc īsas vizītes pie izmeklētāja, kuram nu būs uzticēta krimināllieta, kas ierosināta pret apreibušo šoferi, vīrietis nogādāts īslaicīgās aizturēšanas vietā Čiekurkalnā.

Avots


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas