Veikalā ierobežojumu pretinieki alkohola reibumā citiem apmeklētājiem rauj nost aizsargmaskas

tautaruna.lv 25.decembris 2020, 16:00
 
Oksana Džadana/F64
Divi valstī noteikto Covid-19 ierobežojumu pretinieki alkohola apreibināti uzbrukuši kāda veikala apmeklētājiem un rāvuši tiem nost aizsargmaskas, tad izplūkušies ar apsargiem, kā rezultātā nonākuši policijas iecirknī, vēsta “Degpunktā”.

Reģionālās pašvaldības policijā vērsies satraukts vietējais iedzīvotājs, kurš lūdzis inspektoru palīdzību. Vienā no pilsētiņas centra veikaliem norisinoties skaļa ķilda, kas draud pāraugt kautiņā.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Mārtiņš Bomiņš stāsta, ka veikals atradās samērā netālu no policijas darbiniekiem un likumsargiem izdevās operatīvi turp nokļūt. Tobrīd vairāki jaunieši aicīmredzamā alkohola reibumā konfliktēja ar apsargu, bija pārņemti ar Covid-19 neeksistēšanu, nelietoja sejas aizsargmaskas, kā rezultātā veikala darbinieki viņus atteikušies apkalpot.

Protams, ka iereibušie ar šādu pavērsienu nebija mierā un turpināja ķildu līdz pat laikam, kad apsargs uz notikuma vietu bijis spiests izsaukt papildspēkus. Tāpat veikala darbinieki atklājuši, ka abi vīrieši aizskāruši citus apmeklētājus, rāvuši tiem nost maskas un rupji lamājušies.

Uzklausot apkārtējo versijas un noklausoties arī pašu huligānu sakāmo, likumsargi nolēmuši, ka vienam no vīriešiem būs jādodas līdzi uz policijas iecirkni. Taču ar to neesot bijis mierā otrs, kā rezultātā, ne bez cīņas, abi saslēgti roku dzelžos un aizvesti. Uz iecirkni, kurā abus jau labi pazīst. Vienam no viņiem organismā konstatētas 2,37 alkohola promiles, bet otram - 3,2 promiles.

Tiks pārbraudīta katra jaunieša atbildības pakāpe un viņi tiks saukti pie likumā paredzētās atbildības gan par Covid-19 ierobežojumu pārkāpšanu, gan saistībā ar huligāniskām darbībām un traucēšanu policijas darbiniekiem viņus aizturēt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas