Vizāžisti pamatīgi šokē Olgas Buzovas uzvedība

tautaruna.lv 26.decembris 2020, 18:11
 
Tass/Scanpix/LETA
Vizāžiste Elmīra Premjakova joprojām ar šausmām atceras sadarbību ar Krievijas zvaigzni Olgu Buzovu. Lai gan kopš tā brīža ir pagājuši jau trīs gadi, raksta "Komsomoļskaja pravda".

Viņa ieradās noteiktajā laikā viesnīcā, kurā apmetās Buzova. "Olga mani sagaidīja ar dvieli uz galvas halātā un, iepletusi acis, nesasveicinoties, sāka kliegt uz savu menedžeri:" Es tev teicu, lai braucat līdz koncertzālei uz ģērbtuvi! Ko viņa šeit dara?! " Es stāvēju apjukusi un šokēta. Buzova paskatījās uz mani un jautāja: "Vai jums ir pieliekamās skropstas?" Pēc mana nepārliecinošā "jā" viņa aizgāja," stāsta Elmīra.

Pēc tam Premjakova turpimāja komunicēt ar Olgas menedžeri. Zvaigznes asistents lika grima māksliniecei noteiktā laikā ierasties koncertzālē. Buzova nokavēja divas stundas. Bet, kad Olga ieradās, viņa pieprasīja nomainīt augsto bāra krēslu, uz kuru viņai bija plānots veidot meikapu.

"Viņa sāka nervozi kliegt: "Es uz šī nesēdēšu! Atnes normālu krēslu! ""

Lai uzkrāsotu Olgu, vizāžistei nācās nometies ceļos.

"Jautrība sākās, kad viņa lūdza ieliet viņai kaut ko" stiprāku ". Pēc tam uzkrāsot viņu bija diezgan grūti. Es nezinu, kas tur tika sajaukts. Šīs situācijas kulminācija bija ūdenspīpe. Man nācās krāsot cilvēku, kurš tieši man sejā elpoja dūmus," šausmās sacīja Elmīra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas