Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai kļūtu bagāts 2021. gadā?

tautaruna.lv 26.decembris 2020, 13:44
 
Kaspars Krafts/F64
Fen Šui jau sen ir kļuvis par daļu no mūsu dzīves. Šī ķīniešu mācība arī palīdzēs izvēlēties pareizo naudas maka krāsu, lai 2021.gadā piesaistītu bagātību.

Melns un zils

Saskaņā ar Fen Šui mācībām šie divi toņi simbolizē Ūdens stihiju. Melnā krāsa ir dziļuma, bezgalības un greznības krāsa, kas piesaista bagātību. Esiet piesardzīgi ar zilu krāsu, pretējā gadījumā ūdens plūsma jūsu dzīvē vienkārši "izmazgās" visas finanses no maka. Labākais variants - melns maks ar zilu rakstu.

Sarkans

Sarkans ir Uguns stihijas simbols. Šī ir bagātības, pārsātinātības, baudas un lielu ienākumu krāsa. Tomēr esiet piesardzīgs: ja izvēlaties bezgaumīgu sarkanu maku, var palielināties ne tikai jūsu ienākumi, bet arī izdevumi.

Zaļš

Zaļā krāsa ir vispiemērotākā makam. Tā ir saistīta ar strauju izaugsmi un pozitīvu enerģiju. Turklāt šī krāsa pamodina radošumu - ir pilnīgi iespējams, ka jūs varat atrast labi apmaksātu darbu.

Dzeltens, oranžs, brūns un bēšs


Šīs krāsas attiecas uz Zemes stihiju un nodrošinās jums finansiālu stabilitāti 2021. gadā. Turklāt jūs iemācīsities ietaupīt naudu un varēsit atturēties no nevēlamiem tēriņiem.

Balts, sudrabs, pelēks un zelts


Šīs ir metāla elementu krāsas, kas jums noteikti nesīs labklājību nākamgad. Tās piesaista veiksmi, bagātību, stabilitāti un vienmērīgu naudas plūsmu jūsu dzīvē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:15

Jaunākās diskusijas