Neticami, bet fakts! Ogrēnietis īsā laikā tiek pie vairākiem grandioziem laimestiem

tautaruna.lv 26.decembris 2020, 14:45
 
f64.lv, Oksana Džadana
Vēl viens Simtgades loterijas 10 000 eiro laimests ticis ogrēnietim, kurš vasarā laimēja Audi Q2, vēsta "latloto.lv".
11. novembrī, Lāčplēša dienā, ogrēnietis, kurš vasarā momentloterijā Auto loto laimēja sarkanu automašīnu Audi Q2, ticis pie 10 000 eiro laimesta Simtgades loterijā.

“Bija Lāčplēša diena, strādāju no mājām. Bija svinīga sajūta, nodomāju, ka jāpalutina sevi,” viņš stāsta. “Tāpēc nopirku 3 loterijas biļetes: pa vienai no Simtgades loterijas, Bagāts un 007.” Rezultātā momentloterijā Bagāts viņš laimējis 10 eiro, 007 - 20 eiro, bet, verot vaļā Simtgadi, uzreiz nav pareizi saskaitījis nulles.

“Skatos - 1000 eiro, bet, kad ieskatījos uzmanīgāk - tomēr viena nulle vairāk,” viņš smejas.

Interesanti, kā tas ir iespējams, ka viens un tas pats cilvēks saņem divus lielos laimestus “Nezinu. Šūpulī ielikts,” laimētājs saka. Loterijās viņš piedalās nedaudz ilgāk kā gadu, un šajā laikā SuperBingo laimējis 8000 eiro, kā arī vēl kādā loterijā - 600 eiro. “Domāju, ka viss atkarīgs tikai no veiksmes. Noteikti nav tā - jo vairāk pērk, jo vairāk laimē. Esmu to pārbaudījis. Reiz nopirku 5 biļetes no katras momentloterijas un neko nelaimēju. Citā reizē - pa vienai no katras - un laimēju.”

Ar Audi Q2 braucot mīļotā. “Kā princese! Ļoti apmierināta,” viņš saka. Bet par laimētajiem 10 000 eiro mājās tikšot nomainītas mēbeles, kā arī ģimenē nomaksātas nelielas kredītu “astītes”.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen, spēlējot Simtgades loteriju internetā, kāds 58 gadus vecs pašvaldības iestādes darbinieks no Vidzemes laimējis 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:49

Jaunākās diskusijas