FOTO: Cilvēkus šokē Kardašjanas savādā kleita ar pašas seju

tautaruna.lv 3.decembris 2020, 19:00
 
Ekrānuzņēmums
Kima Kardašjana sociālajā vietnē Intagram publicējusi attēlus no savas dzimšanas dienas kosmētikas līnijas fotosesijas, taču fanu uzmanību piesaistījusi slavenības izvēlētā kleita.

40 gadus vecā Kima attēlos redzama kleitā, uz kuras uzdrukāta viņas seja. Cilvēku domas par redzēto dalās. Kamēr vieni par to ir sajūsmā, citi nesaprot, kurš tādu vispār vēlētos iegādāties.

"Kurš to pirks?" jautā viens no faniem. Tikmēr citi uzdod pretēju jautājumu - kur to iegādāties? Kāds no komentāru autoriem norāda, ka šis ir jauns narcisisma līmenis.

Fotosesija notikusi par godu Kimas kosmētikas līnijai oktobrī. Komentārā pie publicētajiem attēliem Kima raksta, ka dievina lillā krāsas toņus, kurus izmantojusi arī jaunajā kosmētikas līnijā. Lieki piebilst, ka fanu uzmanība kosmētikai pievērsta daudz mazāk.

Jau vēstīts, ka Kardašjana oktobrī svinēja savu 40. dzimšanas dienu.

Kimas vīrs Kanje Vests sievai un četru bērnu mātei sagādājis ļoti īpašu pārdomātu dāvanu - hologrammu ar viņas jau 2003. gadā mirušā tēva Roberta Kardašjana sveicienu. Hologramma ir ar lāzera staru palīdzību radīts telpisks attēls, kas rada ilūziju, ka attēlotais cilvēks ir klātesošs un īsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas