Linda Mūrniece publicē savu mīļāko kāzu foto

tautaruna.lv 17.novembris 2020, 17:01
 
F64 Photo Agency
Bijusī iekšlietu ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece-Freiberga dalījusies ar savu mīļāko fotogrāfiju, kas uzņemta viņas kazu dienu, kas nosvinēta pirms teju nedēļas.
"Šī ir mana mīļākā laulību dienas bilde. Salauztu sirdi savienojoša. Drošībā.
Beidzot un pa īstam. Dalos šajā ar jums.
Zinot, cik esat līdzi jutuši un izdzīvojuši kopā ar mani dažādus stāstus. Dalos - lai pateiktu - uz priekšu, bez mulsuma un sereotipiem.Dzīvojam kā paši vēlamies. Par mums - stiprajām un stiprajiem," saka Linda Mūrniece-Freiberga.

Ekrānšāviņš no facebook.com

Jau vēstīts, ka 11. novembrī Linda Mūrniece negaidīti paziņoja, ka ir apprecējusies. Viņas otra pusīte ir Agris Freibergs - mentors biedrības "Dzīvības koks" nodaļā Liepājā.

Jāpiebilst, ka Lindai Mūrniecei-Freibergai šī ir trešā laulība. Viņa bija precējusies ar Drošības policijas darbinieku Raimondu Mūrnieku un ar gastroenterologu un politiķi Hosamu Abu Meri.

Linda Mūrniece-Freiberga ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei-Freibergai ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:33

Jaunākās diskusijas