Samantu Tīnu pamatīgi nokaitina bijušā drauga rīcība

tautaruna.lv 17.novembris 2020, 10:16
 
Kaspars Krafts/F64
STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" 16. novembra sērijā pie dziedātājas Samantas Tīnas ieradās viņas ilggadējais draugs Nauris, ar kuru viņa šobrīd ir pašķīrusies, lai pārsteigtu dziedātāju, taču viss izvērties ne gluži kā cerēts.

Kā bija vērojams sērijā, Nauris dziedātāju gaidīja ierodamies viņas mājās, apgalvojot, ka tas nav sarunāts ar filmēšanas komandu. Taču brīdī, kad Samanta ieraudzīja savu bijušo draugu, viņa jutās nepatīkami pārsteigta un neslēpa sašutumu par šādu bijušā drauga rīcību.

Nauris pie dziedātājas ieradās ar baltu liliju pušķi un kādu noslēpumainu aploksnīti. Samanta norāda, ka viņai patīk pārsteigumi un ziedi, taču viņa nav sajūsmā, ja šādi pārsteigumi ir publiski.

"Nauris zina, ka man šādas lietas nepatīk. Mani noliek fakta priekšā - man ir filmēšana, un te pēkšņi ir Nauris, kurš ir pārķēris filmēšanas komandu, sarunājis, un mani nostāda muļķīgā pozīcijā," sacīja Samanta. "Nu, tā pieauguši vīrieši nedara, nu sorry. Ja viņš to gribēja uztaisīt kā pozitīvu pārsteigumu, iznāca gluži pretēji," neapmierināta bija dziedātāja.

Jau vēstījām, ka viesojoties Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā “Personība”, Samanta atklāj, kādas tagad ir viņas attiecības ar Nauri.

”Mums ir pauze, ja tā var teikt. Pauze, pašķīrušies… Es uzskatu, ka attiecībās visu laiku ir jāiet uz priekšu. Un vai nu mēs augam kopā, vai mēs augam katrs atsevišķi. Un, ja mēs augam katrs atsevišķi, tad vai mēs to saprotam un mēs mākam atrast to kopsaucēju, ka mēs sadodamies rokās un ejam augstāk, tālāk. Vai arī viens aug, otram ir labi tur, kur viņš ir, un tad tas īsti vairs neder. Man ir svarīgi, lai ir vārds “mēs”. Vai nu ir “mēs”, vai nav.

Un tad ir jāatrod kopsaucējs, vai mēs ejam tālāk uz priekšu, kas ir nākamais, uz ko mēs ejam. Ja tā nav, tad kļūst kaut kā ierasti. Kaut kā pats par sevi saprotams. Attiecībām nav jābūt pašām par sevi saprotamām. Iespējams, kopīgā augšana ar vārdu “mēs” nenotiek, ka viņa ir vai nu apstājusies vai kas… Bet rezultāts ir tāds, kāds viņš ir šobrīd. Ir labi,” skaidroja Samanta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas