Atklātas jaunas detaļas par Viljama un Keitas saderināšanos

Baiba Puriņa 17.novembris 2020, 18:12
 
PA/Scanpix/Leta
Karaliskais pāris par saderināšanos paziņoja pirms desmit gadiem. Tapis zināms, ka starp Viljamu un Keitu bijis noslēgts slepens pakts, raksta "The Mirror".

Kā zināms, pirms saderināšanās Keita ar Viljamu kādu laiku bija pašķīrušies. Pēc piecu gadu attiecībām, Viljams bija nobijies no spiediena apprecēt Keitu, tāpēc pameta draudzeni.

Kad pāris atjaunojis attiecības, Keita noteikusi Viljamam "nolaist tvaiku" pēc tam, kad abi bija baudījuši atpūtu Seišelu salās, kur pāris vienojās par precībām.

Tā dēvētā "laulību pakta" ietvaros abi piekrita gaidīt, kamēr Viljams pabeidz militārās mācības un citus pienākumus, kas attiecas uz dienestu.

Tikmēr karaliskās ģimenes eksperts Toms Kvinns norāda, ka, lai gan Keita pēc šķiršanās bija redzēta ar motivācijas grāmatu par sievietēm biznesā, Kembridžas hercogiene jau vēl pirms saderināšanās bija sākusi gatavoties karaliskajai dzīvei. Keita esot sākusi pielāgot savu garderobi, atspoguļojot to, kā cilvēki viņu redzēja. "Domāju, ka tā notika, jo Viljams un Keita gatavojās paziņot par saderināšanos. Keita sāka uzvesties piemērotāk topošajai karalienei," norāda eksperts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas