Princese Diāna seriālā attēlota kā bulīmiķe

tautaruna.lv 7.novembris 2020, 10:20
 
Scanpix/AFP
Seriāla "The Crown" 4. sezonā atspoguļots arī Čārlza romāns ar Diānu. Seriāla veidotāji paziņojuši, ka vairākās sērijās būs izvietoti brīdinājumi par atspogļotiem Velsas princeses Diānas ēšanas traucējumiem un bulīmiju.

Video straumēšanas vietnē "Netflix" jau vairākus gadus skatītāji iemīļojuši seriālu "The Crown", kas vēsta par Apvienotās Karalistes un britu aizjūras domīniju karalienes Elizabetes II dzīvi. Seriāla 4. sezonā uzmanība vērsta uz notikumiem karaliskajā ģimenē 70. gadu beigās un astoņdesmito gadu sākumā. Ekranizējumā attēlots arī Čārlza romāns ar Diānu.

Seriāla veidotāji paziņojuši, ka vairākās sērijās būs izvietoti brīdinājumi par atspogļotiem Velsas princeses Diānas ēšanas traucējumiem un bulīmiju, arī problēmām attiecībās.

Diāna pati atklāj savu cīņu ar bulīmiju intervijā ar Martinu Baširu 1995 gadā.

1981. gadā princis Čārlzs un Diāna apprecējās, taču laulība nebija veiksmīga un karaliskais pāris izšķīrās. Pēc laulībām Diāna kļuva par Velsas princesi. Diāna bija iemantojusi lielu sabiedrības mīlestību un atbalstītāju pulku. Princese Diāna traģiskā autoavārijā gāja bojā Parīzē, 1997. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:48

Jaunākās diskusijas