Princis Čārlzs saņem retu komplimentu

tautaruna.lv 7.novembris 2020, 11:40
 
Scanpix/ZUMAPRESS.com
Princis Čārlzs pirmo reizi runā par savu stilu retā intervijā britu Vogue. Zināms, ka Velsas princis priekšroku dod apģērba remontēšanai un pat ielāpu uzlikšanai, ne jaunu iegādei.

Tomēr intervijā Velsas princis Čārlzs saņēmis komplimentu par savu gardarobi. Pats Čārlzs atzīst, ka priecājas, ka "uzskatāt, ka tai ir stils."

Princim ir sava reputācija, labojot un uzlabojot savas novalkātās ādas kurpes un vecos uzvalkus, kas darināti krietni sen.

“Man likās, ka esmu kā apturēts pulkstenis -man ir taisnība divas reizes 24 stundās. Bet... Es ļoti priecājos, ka tu domā, ka tas ir stils," viņš stāsta britu Vouge, kas jūsmo par to, kā viņš ģērbjas.

“Man ir paveicies, jo es varu atrast brīnišķīgus cilvēkus, kas ir lieliski meistari lietās, kuras ļoti augstu vērtēju. Tāpēc varu pie tā pieturēties tik ilgi, viņš piebilst.

Čārlzs runāja ar galveno redaktoru Edvardu Enninfīldu (Edward Enninful), kurš jau 2019. gadā runāja par ilgtspējīgas modes jautājumu "British Vogue".

Žurnāla decembra izdevumā princis stāsta, ka ir viens no retajiem, kas priekšroku dod apavu un apģērba labošanai, ja tas iespējams, nevis izmešanai un jauna iegādei. Un tieši tāpēc, viņaprāt, no ekonomiskā viedokļa cilvēkiem ir milzīgas iespējas dibināt mazos uzņemumus, kas nodrošina apģērbu remontu, apkopi un atkārtotu izmantošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:26

Jaunākās diskusijas