Brīnumaina izglābšanās: 65 stundas pēc zemestrīces ēkas gruvešos atrasta trīsgadīga meitenīte

Lelde Veinberga 7.novembris 2020, 17:00
 
AFP/SCANPIX/LETA
Jau ziņots, ka piektdien, 30.oktobrī, Izmirā, Turcijas rietumos, notika septiņu magnitūdu zemestrīce. Tās epicentrs atradās desmit kilometru dziļumā. Dabas katastrofa prasījusi vairāku desmitu cilvēku dzīvības, taču ārvalstu mediji ziņo par brīnumainu izdzīvošanu - pēc 65 stundu ilgas gaidīšanas, no ēkas gruvešiem glābēji izcēluši dzīvu trīsgadīgu meitenīti, vēsta CNN.
Glābējiem, pārskatot ēku gruvešu, no kāda zemestrīcē sabrukuša daudzdzīvokļu nama drupām pirmdienas rītā izdevās izglābt trīsgadīgu meitenīti. Bērns ēkas drupās pavadījis aptuveni 65 stundas.
View this post on Instagram

A post shared by CNN (@cnn) on

Turcijas veselības ministrija ziņo, ka māte ar diviem bērniem tika atrasta un izglābta jau ātrāk, taču viena bērna dzīvību vairs nevarēja glābt. Savukārt pirmdien atrastā meitenīte steidzami nogādāta slimnīcā. Par laimi bērnam nav nopietni lūzumi vai saspiestas ķermeņa daļas un meitene medicīnas iestādē nogādāta labā stāvoklī.
Pirms tam glābšanas darbos Izmiras pilsētā ēkas gruvešos tika atrasts un izglābts 14 gadus vecs jaunietis, kurš zem gruvešiem pavadīja 58 stundas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:06

Jaunākās diskusijas