FOTO: Žanna Dubska iziet sabiedrībā ar ekstragavantu galvassegu

Anete Ošleja 7.novembris 2020, 17:40
 
f64.lv, Artrūrs Orenīts
Stiliste Žanna Dubska, apmeklējot "Rīgas modes nedēļu", pēdējā pasākuma vakarā apkārtējos pārsteigusi ar ekstravagantu cepuri.

Stilistei šī apjomīgā cepure pieder jau gadu. Kā viņa saka, tad esot šo cepuri pamanījusi Ksenijas Danilovas debijas modes skatē. Cepures autore par šo veikumu ir ieguvusi "Latvijas modes un stila gada balvu".

Kā atzīst Dubska, tad cepure veselu gadu gaidīja īpašo dienu, kad tiks uzvilkta. Kā jau bieži tas notiek, tad lēmums par cepures vilkšanu tika vienmēr atlikts uz rītdienu.

"Beidzot pienāca "rītdiena", un es pēdējā Modes nedēļas dienā "izvedu" cepuri publikā. Savācu tik daudz komplimentus!" atzīst modes stiliste.
View this post on Instagram

A post shared by Žanna Dubska | Жанна Дубска (@zannadubska) on

Žanna atzīst, ka cepures mēdz viņu glābt dažādās dzīves situācijās. Stiliste izvēlas cepuri valkāt brīžos, kad frizūra nav kārtībā, grib atrasties cilvēku uzmanības centrā un lai viņa tiktu pamanīta pat no attāluma. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka nēsājot cepures ir, iespējams, izskatīties slaidākai un garākai, kā arī šis ir ļoti ātrs veids, kā saposties ballītei, min Dubska.

Jāpiemin, ka Žanna Dubska ir Latvijā zināma modes stiliste un eksperte. Žanna jau iepriekš ir izpelnījusies sabiedrības uzmanību ar savu ekstravaganto stilu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:13

Jaunākās diskusijas