Tēvs noskrien maratonu ap slimnīcu, kurā dēls ārstējas ar vēzi

tautaruna.lv 7.novembris 2020, 20:40
 
Ekrānšāviņš no people.com
Kāds tēvs Ohaio štatā ap slimnīcu, kurā viņa četrus gadus vecais dēls tik ārstēts no vēža, noskrējis maratonu, lai paustu pateicību slimnīcai, stāsta portāls People.

Tēvs Kolts vēlējies darīt zināmu Akrona bērnu slimnīcai, ka bezgalīgi novērtē un ir pateicīgs par darbu ārstiem, kas pēdējos piecus mēnešus rūpējas par viņa dēlu, kurš ārstējas no akūtas limfoblastu leikēmijas.

“Kā maratonam ir finiša līnija, tā arī mana dēla ārstēšanai tāda būs," par četrus gadus veco dēlu Endrjū saka tēvs Kolts.

Šādi rīkoties tēvu mudināja ziņa, ka Covid-19 pandēmijas dēļ atcelts Akrona maratons, kas ik gadu tiek rīkots bērnu slimnīcas atbalstam.

“Mums tur ir bijusi tikai fenomenāla pieredze,” skaidro Kolts, kurš jau apmēram gadu ir skrējējs. "Ārsti un medmāsas ir šo padarījušas par labāko iespējamo pieredzi, ko mēs varētu vēlēties. Šis ir veids, kā varam pateikties."

Endjū ne tikai noskrēja maratonu ap slimnīcu, bet šādā veidā arī palīdzēja savākt 16 000 dolāru ziedojumu slimnīcai. Šī pieredze viņa parādījusi, cik nozīmīgs ir bijis šīs slimnīcas darbs daudzām ģimenēm, kas bijušas līdzīgos pārdzīvojumos.

“Es nevarēju izdomāt labāku veidu, kā nosvinēt slimnīcu un nosvinēt apbrīnojamos aprūpētājus tur iekšā,” saka Kolts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:40

Jaunākās diskusijas