Baiba Sipeniece gatava krīzes situācijai

tautaruna.lv 7.novembris 2020, 10:30
 
F64, Kaspars Krafts
Īsā video Baiba Sipeniece-Gavare atklāj, ka ir pilnībā gatava krīzes situācijai, runājot ne tikai par Covid-19 pandēmiju, bet jebkuru krīzes situāciju kā vētra, plūdi, elektrības apgādes pārtraukums, kiberdrošības apdraudējums.

TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare atklāj, ka nav pārāk tālredzīga. Tomēr viņas vīrs Gatis jau sen parūpējies par ģimenes drošību jebkādos apstākļos. Jau uzsākot kopdzīvi, viņš Baibai parādījis īpašu plauktu garāžā, kur glabājas pārtika (konservi, griķi, makaroni, rīsi), sausi sērkociņi, degviela ugunsdrošā kannā, ūdens un elektrības ģenerators.

Baiba norāda, ka neviens nezinām, kad var iestāties krīzes situācija, tāpēc labāk būt gatavam.
View this post on Instagram

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Baiba pie video raksta: "Krīzes situācija skan biedējoši tikai tiem, kuri par to nav domājuši, nu melotu, ja teiktu, ka pastāvīgi par to vien domāju, tak pateicoties manam dzīvesbiedram, es zinu, kur stāv tās visas 1. nepieciešamības lietas."

Baiba Sipeniece-Gavare bieži ļauj ielūkoties savā ikdienā arī saviem soctīklu sekotājiem. Baiba ir radio "Star FM" rīta raidījuma "Zoopasta" un šova "Saimnieks meklē sievu", kā arī pasākumu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas