"Lauku sētas" zvaigzne zaudē gandrīz 40 kilogramus svara

tautaruna.lv 7.novembris 2020, 13:00
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Šova ‘’Lauku sēta’’ ceturtās un piektās sezonas dalībnieci Evu uz ielas šobrīd, iespējams, neatpazītu pat lielākie spēles fani. Sieviete, kura šovā sevi pieteica kā brangu un mutīgu slikto meiteni, kura vajadzības gadījumā gatava izlamāt un citādi izmācīt slinkākos dalībniekus, divu gadu laikā mainījusies kā iekšēji, tā ārēji. Eva atbrīvojusies no 38 kilogramiem, raksta "skaties.lv".
"Pagrieziena punkts bija pirms diviem gadiem. Kādā momentā vienkārši izlēmu, ka jāmaina savu dzīvi uz 100 procentiem.

Sapratu - di**ā esmu bijusi gana, tagad gribu pabūt laimē. Iepriekš cīnījos ar kādu atkarību, sapratu, ka tā mani nogremdēs un izlēmu pilnībā atteikties. Nu jau divus gadus esmu brīva no atkarības,’’ pauda Eva.

Ironiski, bet savu artavu, lai viņas dzīvē notiktu šis pozitīvais pagrieziens, devuši tieši negatīvie komentāri ‘’Lauku sētas’’ sakarā.

"Lasīju komentāros: ‘’kāda mātīte, kāda cūka’’, ‘’paskaties uz sevi, tu izskaties kā piecdesmitgadīga vecene’’," atceras dalībniece, kura ir viena no retajām, kas piedalījusies divās ‘’Lauku sētas’’ sezonās.

Jā, tajā brīdī to visu lasīt bijis sāpīgi, taču nu Eva var šiem nelabvēļiem pat paldies pateikt - tas viss devis grūdienu sākt jaunu, veselīgu dzīvi.

Divu gadu laikā Eva atbrīvojusies no 38 kilogramiem un izskatās labāk, kā jebkad.

‘’Ziniet, tiem komentētājiem bija taisnība. Biju tāda mātīte - pi***ts!

Man vajadzēja savākt sevi. Atkarība bija iznīcinošais faktors manā dzīvē, no tās esmu pavisam atteikusies,’’ tā Eva.

Nekādas diētas vai speciālas notievēšanas receptes Evai nav. Viņa uzskata tā - ir jāsakārto iekšējā pasaule, un tad sakārtosies arī āriene. Un tieši iekšējo sakārtot ir visgrūtāk. Un pie tā Eva joprojām strādā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:21

Jaunākās diskusijas