FOTO: Fanus šokē dziedātājas Madonnas seja soctīklos publicētajos kadros

tautaruna.lv 17.oktobris 2020, 15:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pasauslavenā dziedātāja Madonna pārsteigusi savus fanus ar foto, kurā dziedātājas seja ļoti izmainījusies.

Dziedātāja sociālajā vietnē Instagram ievietojusi foto, kurā redzama ar gaiši rozā matiem un sev neierastiem sejas vaibstiem.

Ierakstā pie foto dziedātāja aicina cilvēkus ASV piedalīties prezidenta vēlēšanās, paužot atbalstu prezidenta amata kandidātam Baidenam. "3 sejas meitenei, kura tikko nobalsoja!! Cilvēki, dodieties ārā un uzņemieties atbildību," komentārā raksta Madonna.
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on

Tikmēr fani vairāk uzmanības pievērsuši dzidātājas izskatam publicētajos attēlos. "Man viņas ir žēl. Paskatieties, ko viņa ir izdarījusi ar savu seju. Madonna cīnās ar vecumu," raksta kāda komentētāja.

Arī citi komentāros norāda, ka ir manāms, ka dziedātāja kaut ko izdarījusi ar seju un, kamēr vieni norāda uz operācijām, citi uzskata, ka viņa izmantojusi neveiksmīgu filtru.

Madonna publicējusi arī video, kurā redzams, ka viņas seja patiesi ir izmainījusies. Daudzi fani komentāros "lūdz", lai 62 gadus vecā dziedātāja pārstāj cīnīties ar vecuma pazīmēm.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna Luīze Čikone, plašākai publikai zināma kā Madonna, ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu tekstu autore, dziesmu un mākslas filmu producente, aktrise, kinorežisore, modes pasaules ikona.

Madonna iekļauta Ginesa rekordu grāmatā kā visu laiku visveiksmīgākā solo dziedātāja. Ar aptuveni 175 miljoniem pārdotu albumu un 75 miljoniem pārdotu singlu Madonna ir visu laiku visienesīgākā sieviešu kārtas mūziķe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:26

Jaunākās diskusijas