Raimonds Pauls ironizē par Vaikules jaunāko veikumu

tautaruna.lv 1.oktobris 2020, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video
Dziedātāja Laima Vaikule kopā ar ukraiņu dziedātāju un dziesmu autoru MONATIK radījuši kopdziesmu, proti, ierakstījuši jaunu versiju Raimonda Paula dziesmai.
Kā atklāj MONATIK, samiksētas no jauna viņa dziesma “UVLIUVT” (УВЛИУВТ) ar Raimonda Paula sarakstīto un Laimas izpildīto dziesmu “Ja vishla na Pikadilli” (Я вышла на Пикадилли), radot dziesmu “UVLIUVT Ja vishla na Pikadilli” (УВЛИУВТ на улице Пикадилли).

MONATIK: “Man ļoti patīk Laimas dziesmas, pie kurām daudzi no mums jaunībā ir dejojuši. Jau pirmajā tikšanās reizē bija skaidrs, ka gribu izveidot kaut kādu kopīgu divu mūsu dziesmu miksu. Rezultātā samiksējām no jauna manu dziesmu “UVLIUVT” (УВЛИУВТ) ar Raimonda Paula sarakstīto un Laimas izpildīto dziesmu “Ja vishla na Pikadilli” (Я вышла на Пикадилли), radot dziesmu “UVLIUVT Ja vishla na Pikadilli” (УВЛИУВТ на улице Пикадилли). Video veidojām ietekmējoties no Laimas agrāko videoklipu estētikas. Žēl, ka pandēmijas dēļ nesanāca filmēties kopā, taču gan jau notiks arī tas.”

Vaikule saka, ka bija priecīga par šādu sadarbības piedāvājumu un uzreiz piekrita.

“Kad Dima mani uzaicināja izveidot šādu kopēju dziesmu, es biju laimīga un uzreiz piekritu. Vienmēr ir prieks eksperimentēt, un man ļoti patika viņa skaņu celiņš. Es uzreiz viņam piezvanīju un teicu, ka esmu sajūsmā, un viņš man teica tik daudz komplimentu. Dimam varu zvanīt bieži, jo gūstu tikai pozitīvas emocijas!” pauda Vaikule.

Savu viedokli par veikumu izteicis arī Raimonds Pauls.

“Es nezinu. Man jau šķiet, ka tā vairs nav mana dziesma. Tik ļoti pārveidot vajag mācēt,” klasiski ironisks ir Maestro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:49

Jaunākās diskusijas