FOTO: 48. dzimšanas dienā Gvineta Paltrova pārsteidz fanus ar pikantu kadru

tautaruna.lv 3.oktobris 2020, 17:47
 
Reuters/Scanpix/Leta
Aktrise Gvineta Paltrova pārsteigusi savus fanus dzimšanas dienā publicējot kadru, kurā redzama kaila.

Kadrā aktrise redzama pozējam dabā. Kā norāda vairāki sekotāji, attēls ir gaumīgs un aktrises ķermeņa aprises ļauj tai pozēt kailai.

"Nekas cits, tikai mans dzimšanas dienas uzvalks šodien... " pie attēla raksta Gvineta un pateicas visiem par dzimšanas dienas sveicieniem.

Tikmēr fani, kuru vidū ir arī daudz citu slavenību, komentāru sadaļā velta aktriesei komplimentus. Piemēram, aktrise Kortnija Koksa komentārā raksta: "Daudz laimes dzimšanas dienā! Cik skaista un iedvesmojoša meitene tu esi."

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gvineta Paltrova Mārtina ir amerikāņu aktrise. Ievērību guvusi pēc dalības filmās "Septiņi" un "Emma" . 1990. gados vēl filmējās filmās "Durvis aizveras" un "Ideālā slepkavība" , kā arī "Iemīlējies Šekspīrs".

Par lomu filmā "Iemīlējies Šekspīrs" Paltrova ieguva Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā aktrise, Zelta Globusa balvu un divas Ekrāna aktieru ģildes balvas. 2011. gadā ieguvusi Emmy balvu kā labākā viesu zvaigzne komēdijseriālā par Hollijas Holidejas lomu Fox seriālā "Radīti skatuvei" (Glee).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:37

Jaunākās diskusijas