Reiniks sašutis par ieraudzīto Jūrmalas "outlet" ciematā

tautaruna.lv 3.oktobris 2020, 12:43
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter neslēpa sašutumu un vilšanos par redzēto jaunajā Jūrmalas “outlet” ciematā.
Reiniks jauno ieprkšanās vietu salīdzina ar "bēdu ieleju".

"Vakar ievērtēju jauno "outlet" uz Jūrmalas šosejas. Tie, kas zina, kas ir outlet un kāpēc cilvēki ārzemēs uz tiem gāžas kā traki, šo LV versiju novērtēs vienkārši kā bēdu ieleju ar spoku pilsētas piesitienu...Vizuāli jau atbilst, bet ar to arī prieki beidzās," raksta Reiniks.

Reiniks skaidro, ka atlaides Jūrmalās "outlet" nav tādas, kā Vācijas, Itālijas un ASV outletos.

Arī citi komentētāji piebilst, ka cenas "outlet" veikalos nebūt nav zemākas.

"Cenas identiskas tiem pašiem veikaliem citur. Un būve tāda, ka pie stiprāka vēja tas viss reģipša un putuplasta ciemats aizlidos pa gaisu," teikts kādā komentārā.

Kā iepriekš tika vēstīts, skropstiņu meistare, divu dēlu mamma Kristīne Deimone paviesojusies jaunajā Jūrmalas “outlet” ciematiņā un ir šokā, jo šādos ciematiņos ir bijusi ārzemēs un zina, kā tur visam jābūt.

Divu dēlu māmiņa atklāj, ka Francijā un Spānijā “outlet” ciematiņos ir visu lielo zīmolu (”Gucci”, ”Puma”, ”Saint Laurent”) veikali. Pie veikaliem ir milzu rindas, bet tiekot iekšā - lielas atlaides, toties Latvijā populārajiem zīmoliem ir mazi stendiņi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:40

Jaunākās diskusijas