Cilvēki ziedo Madaras Repšes operācijai; viņa komentē situāciju

Viktorija Gabrjuna 18.augusts 2020, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Pēc tam, kad kļuva zināms par Einara Repšes meitas Madaras veselības problēmām un to, ka tēvs pārdevis motociklu, lai glābtu meitas dzīvību, Madaras operācijai ziedojuši arī nepazīstami cilvēki, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Raud no aizkustinājuma par cilvēku labestību" izdevumā "Kas Jauns".
Kā atklāj Madara, viņa bija nepieciešama liela saņemšanās, lai dotu atļauju publicēt viņas palīdzības lūgumu.

Kā raksta izdevums, kolīdz sabiedrība uzzināja par Madaras veselības problēmām, notika kas tāds, par ko viņa pat sapņot nebija uzdrošinājusies.

"Es esmu šokā! Es, goda vārds, esmu šokā... Cilvēki man sūta pa desmit eiro, kāds atsūta ļoti simbolisku summu 7.77 eiro... Novēlot veiksmi! Un vēlējumi no sirds," pauž Madara.

Madara līdz asarām, līdz dvēseles dziļumiem ir aizkustināta par cilvēku sirsnību. Viņa jūt, ka cilvēki, kas palīdz un pārskaita naudiņu, ir tādi, kuriem pašiem nemaz nav tik daudz, bet visi pārskaita pa mazumiņam.

Jāpiebilst, ka Madaras operācija gaidāma oktobra sākumā.

Kā tika vēstīts, Madara jau septiņus gadus cīnās ar nopietnām veselības problēmām, uzticoties Nīderlandes mediķiem. Madarai ir iedzimts gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defekts. Viņa pārcietusi jau sešas operācijas. Priekšā septītā operācija, bet to nīderlandiešu mediķi vairs neuzņemas, apzinoties pārāk lielo risku.

Tagad Madaras glābiņš ir ir operācija, ko uzņēmušies Latvijas medicīnas profesionāļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas