Vīrieti sadusmo notiekošais CSDD braukšanas eksāmena laikā

tautaruna.lv 18.augusts 2020, 9:20
 
Aivars Ķesteris/F64
Kādu topošo autovadītāju pamatīgi sadusmojusi Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas (CSDD) darbinieku attieksme.
Portālā "sudzibas.lv" topošais autovadītājs raksta, ka negaidīja tādu "sviestu", kas notika braukšanas eksāmena laikā.

"Pēc sūdzības iesniegšanas mani laipni pabrīdināja, kamēr komisija neizskatīs sūdzību (30 dienu laikā), nebūs iespējams iestāties atkārtoti rindā, kas jau tā ir apmēram 30 dienas, tādā veidā liedzot cilvēkiem nokārtot iecerētās tiesības! Mazliet cūcība. Pirms šādas situācijas biju pārliecināts, ka CSDD ir normāla organizācija, kas klusi tirgo skaistās auto nr. zīmes gan virs, gan zem letes, bet tādu sviestu, kas notiek braukšanas eksāmenā, negaidīju.

Pēc CSDD saprašanas, ja auto, uzsākot braukt, noslāpst, velkot ar mazlitrāžas spaini divasu piekabi, tas tiek pielīdzināts neieskaitītam eksāmenam! Es atvainojos, tie instruktori ir kaut reizi dzīvē iznomājuši automašīnu un no pirmajiem metriem jau perfekti pārvalda auto iespējas? Pie kam jauniem auto ir laba skaņas izolācija un motora "ģībienu" reāli nevar dzirdēt.

Un eksāmena vērtējuma tabula ir ordeni vērta, nav norāde uz konkrētu pārkāpumu, bet izplūdušas vērtējamās frāzes, nerunājot par to, kāds tad ir pārkāpuma smagums, cik lielā mērā tas var ietekmēt satiksmes drošību.

Instruktors pats Dieva vietā pieņem lēmumu, kādu sodu piemērot pie vienādām situācijām, varu derēt, ir vienādām situācijām dažāds vērtējums, man nepaveicās -spainis noslāpa.
Vēlu veiksmi visiem eksāmena licējiem!" ar savu pieredzi dalās topošais autovadītājs.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par CSDD darbinieku rīcību. Pirms kāda laika tika vēstīts, ka kāds autovadītājs ir ļoti dusmīgs par CSDD darbinieka attieksmi Limbažos.

Tāpat arī iepriekš cilvēki ir sūdzējušies par to, ka autovadītāja tiesības neizdodas iegūt tieši CSDD darbinieku dēļ.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas