Atklāj, kādēļ Ketrīna un Megana neatrada kopīgu valodu

Lelde Veinberga 18.augusts 2020, 18:01
 
Nils Jorgensen/Cover Images/Scanpix/LETA
Aizvien vairāk klajā nāk britu karaļnama aizkulišu ainas, strīdi un skandāli. Tie atklāti jaunajā grāmatā par princi Hariju un viņu sievu amerikānieti Meganu Mārklu. Grāmatas lappusēs arī atklāts, kādēļ sarežģījās prinča Viljama sievas Ketrīnas attiecības ar prinča Harija sievu, vēsta "Mirror".

Karaliskās ģimenes apskatnieki un iekšējie avoti norādījuši, ka domstarpības starp abām sievietēm tik daudz neradīja kāds viens skandāls, bet gan fakts, ka sievietes ir ļoti atšķirīgas un abām ir maz kas kopīgs.

Meganai Mārklai bijušas "nereālas ekspektācijas" par gaidāmajām attiecībām ar Ketrīnu, norādā grāmatas autori. Starp abām dāmām, kuras dzīvoja turpat kaimiņos Kensingtonas pilī, valdījis saspīlējums un piedzīvoti "neveikli brīži".

Lai arī Viljams un Ketrīna Meganu satika visai agri, kad amerikāņu aktrise sāka tikties ar princi Hariju, kā arī centās palīdzēt iejusties jaunajā dzīvē, izrādījās, ka abas dāmas ir ar atšķirīgu dzīves redzējumu un Megana vēlējusies pārāk daudz no aizņemtās Kembridžas hercogienes Ketrīnas. Apskatnieki uzskata, ka Megana gaidījusi, ka Ketrīna izrādīs karaliskās dzīves nianses un viņai palīdzēs ik uz soļa. Tā kā Kembridžas hercogu pāris ir visai aizņemts savos karaliskajos pienākumos, Megana, iespējams, nesagaidīja vēlamo atbalstu un to uztvēra personīgi.

Jau vēstīts, ka princis Harijs ar sievu Meganu atkāpās no karaliskajiem pienākumiem un pārcēlās uz dzīvi Ziemeļamerikā, mēģinot dibināt jaunu dzīvi kopā ar dēlēnu Ārčiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas