VIDEO: Sedokova atklāj detaļas par Timmas bildinājumu

tautaruna.lv 24.jūlijs 2020, 13:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Sedokova
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova publicējusi video un atklājusi detaļas par latviešu basketbolista Jāņa Timmas bildinājumu viņai.

Video redzami kadri no jahtas, uz kuras notika bildinājums.

Viņa atklāj, ka 10 minūtes pirms izbraukšanas jahta saplīsa visa mlielā kompānija bija spiesta griezties atpakaļ. Sedokova atklāj, ka Timma bijis ļoti nokaitināts.

"Es jau domāju, kā var tā pārdzīvot par laivu. Bet tad mums pazvanīja un pateica, ka atrasta cita jahta. Mēs devāmies uz klāja un sāka līt briesmīgs lietus. Mēs palikām un sēdējām lietū. Apskāvāmies un bijām laimīgi, bet pēc tam uzspīdēja saulīte un Jānis parādījās ar sarkanu rožu pušķi... Es pastāstīšu šo stāstu vēlāk, ja mans vīrs to atļaus. Bet vienreiz viņš rakstīja - grūts ceļš bieži ved uz skaistiem galamērķiem," raksta Sedokova.

"Mēs visi esam laimīgi, dzīvojam mierīgi un ar savu lielo mīlestību. Gan bijušie, gan vecāki un mīļie bērni. Un īpaši mēs, kas esam īsti. Nepārdzīvojiet, daži vēlreiz varēs kliegt "atkal stāvoklī!" un es obligāti jums visiem sagādāšu šo prieku!

Un, jā. Gredzens. Pats skaistākais pasaulē! Lai gan es ar viņu precētos, pat ja viņš mani bildinātu ar paštaisītu gredzenu no šampanieša pudeles korķa. No "Cristal"," rakstīja Sedokova.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Jau vēstīts, ka basketbolists Jānis Timma bildinājis savu mīļoto sievieti dziedātāju Annu Sedokovu. Par šo notikumu Sedokova paziņoja foto vietnē Instagram, veltot Jānim aizkustinošus vārdus. "Man liekas, ka "pirms tevis" nav bijis. Tu uzradies un mainīji manu dzīvi, parādot man, ko nozīmē īsta mīlestība," rakstīja Sedokova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:25

Jaunākās diskusijas