Iedzīvotājs parāda, cik dramatiski beidzas pastaiga mežā atkritumu dēļ

Viktorija Gabrjuna 24.jūlijs 2020, 15:17
 
Edmunds Brencis/ F64
Kāds Facebook lietotājs dalījies ar dramatiskiem attēliem, kuros redzams ievainots suns.
Kā raksta Facebook lietotājs, viņš vēlas parādīt to, kas notiek, kad miskaste, pudeles, stikli tiek izmesti, kur nevajag.

"Vienkārši trāpījāmies neīstā vietā un neīstā laikā. Gala rezultātā pastaiga mežā beidzās šādi, itkā neliela brūce bet ar pārgrieztu asinsvadu kājā. Labi, ka viss ar laimīgām beigām. Kāja saārstēta un šobrīd sunce atveseļojas.
Tā kā domājam līdzi, kur izmetam atkritumus, lai paši un citi netraumētos. Kaut arī viena pudele rokās," raksta lietotājs.

Ekrānšāviņš no Facebook

Jāpiebilst, ka par atkritumiem mežā ir vēstīts jau iepriekš. Piemēram, tika vēstīts, ka dziedātāja Marija Naumova sociālajā tīklā Facebook publiski neslēpa sašutumu par redzēto Latvijas mežos. Runa ir par piesārņojumu, ar kuru Naumovai nākas saskarties ikdienu.

Un tā nebūt nav pirmā reize, kad kāda Latvijas slavenība vāc atkritumus, ko dabā atstājuši cilvēki.

Kā rakstījām iepriekš, dziedātājs Intars Busulis pagājušā gada februārī sociālajā tīklā Facebook publicēja video materiālu, kurā varēja novērtēt cilvēku pastrādātos "nedarbus" dabā Sarkandaugavā.

Pēc tam martā saviem Instagram sekotājiem viņš parādīja, ka tur joprojām daba netiek saudzēta, cilvēki atkritumus izmet, kur pagadās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas