Autovadītājus Ogrē pārsteidz neparasts mediķu auto

Baiba Puriņa 24.jūlijs 2020, 12:30
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/Sadursme.lv
Ogres iedzīvotājus šonedēļ pārsteidzis neparasts skats - pa ielu pārvietojusies Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna, no kuras aizmugures vīdējuši dēļi.

Kadrs ar neparasto skatu pāršalcis internetu un aculiecinieku foto publicēti arī vietnes Facebook profilā "Sadursme.lv".

Daudzajos komentāros cilvēki pauduši neizpratni par redzēto, bet citi dalījušies ar asprātīgām piezīmēm. "Glābj Latvijas mežus," savu minējumu izsaka viens no komentētājiem.

"Dēļi ir slimi, atveda dēļus uz slimnīcu, drīz dēļi būs veseli," savu versiju pauž cits komentētājs.

Tikmēr Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests paskaidrojis attēlā redzamo situāciju.

"Fotogrāfijā redzamais transportlīdzeklis ir mūsu tehniskā nodrošinājuma automobilis ar attiecīgu marķējumu uz auto sāniem “Tehniskais nodrošinājums”. Tas nekad netiek izmantots, lai dotos izsaukumos pie pacientiem. Šis auto ikdienā pilda dažādus saimnieciskus uzdevumus, bet operatīvais trafarējums un līdz ar to arī operatīvais statuss ir nepieciešams tām situācijām, kad NMPD brigādēm vai citām veselības aprūpes iestādēm ārkārtas situācijās steidzami jāpiegādā papildus aprīkojums un medikamenti. Jāpiebilst, ka parasti gan tieši šādas kravas ar tehniskā nodrošinājuma transportlīdzekļiem netiek pārvadātas, tam izmantojam netrafarētus auto, bet šis gadījums bija izņēmums, jo netrafarētais auto atradās Rīgā, bet kravu bija nepieciešams pārvest Ogres pilsētas robežās. Mums ir ļoti žēl, ka fotogrāfija radījusi maldīgu priekšstatu un pārpratumus!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas