Maija Silova iedrošina sekotājus nesalīdzināt sevi ar citiem

tautaruna.lv 18.jūlijs 2020, 21:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Modes eksperte Maija Silova dalījusies ar atziņām par sievietes pašvērtējumu un vēlmi sevi salīdzināt ar citiem.

Maija publicētajā attēlā redzama pie sievietes skulptūras Jūrmalā.

"Pašapziņu ir jākoncentrē uz sevi, salīdzināšana grauj jebkuru dzīves formulu. Mans izmērs, augums, svars- nav manas kapacitātes mērs. Mana kapacitāte ir sevis uztvere un pateicība par savu esību, kas veido manas personības displeju apkārtējiem. Šis, iespējams, groteskais attēls ilustrē formulu, kas precīzi attaino greizās salīdzināšanas 'alma mater' pirmsākumus.

Ja uztvert mūs kā cilvēka moduļus, mēs esam līdzīgi, bet , ņemot vērā, ka šie moduļi ir apveltīti ar individualitāti-esam atšķirīgi. Situācijas modelis #Viņai ir augsti papēži, eleganta platmale, miniatūrs apģērbs un lakoniska cope. Šo vērtējumu var konvertēt spriedumā- augsti papēži Jūrmalā nav ērtākā izvēle, platmale aizsedz un tā jau ne tik biežo viešņu-sauli (aizsardzībai pietiek 30/50SPF), ar tik taupīgu apğērba kombināciju mūsu platuma grādos var nepiedzīvot rītdienu.Ar copi un tā viss skaidrs. Matu trešās dienas risinājums.

Secinājums: var analizēt sevi un apkārtējos līdz bezgalībai, bet kā prasmīgā labirintā, nonākot pie pirmsākumiem, sapratīsi, ka salīdzināšana ir raksturīga bērniem, kuri meklē savas personības atspulgus citos. Salīdzināšana ir alergēns, kas sākotnēji liekas nevainīgs, bet ar uzkrāšanās efektu deformē mūsu labsajūtu," pārliecināta ir Maija.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas