Sabiedrība Pecolli ģimenei saziedojusi jau 15 000 eiro

Viktorija Gabrjuna 20.maijs 2020, 14:30
 
facebook.com
Slaveno burvju mākslinieku Pecolli ģimene sociālā tīklā Facebook iepriekš bija pavēstījusi par savu ideju - izveidot Latvijā Brīnumu/Burvju triku muzeju un Iluzionisma teātri. Lai šo ieceri realizētu, bija nepieciešama līdzcilvēku iesaiste. Sabiedrība iluzionistiem saziedojusi nedaudz vairāk kā 15 000 eiro.

"Esmu no sirds pateicīga mīļie par to, ka turpinat no sirds atbalstīt Pecolli Iluzionisma teātri otrajā projekta kārtā un turpināt "adoptēt krēsliņus", iegādāties ekskluzīvo mazās grupiņas eksursiju pa Burvju muzeju ar pārsteigumiem, turpinat pirkt ielūgumus uz krāšņo Atklāšanas gala pasākumu, turpinat pirkt biļetes uz muzeju" atbalstītājiem pateicas Dace.

Kā iepriekš rakstīja Pecolli, koronavīrusa pandēmijas iespaidā radās arī finansiālas grūtības un bija divi varianti - aizmirst par sapni (muzeja izveidi) vai meklēt jaunas idejas, kā to realizēt. Iluzionisti izvēlējās otro variantu, tāpēc tika iesaistīti līdzcilvēki.

Tāpat Dace vēstīja, ka atklāšana vēl šobrīd tiek plānota 3.oktobrī 2020.gadā ar fantastisku brīnumu pilnu Muzeja/Teātra atklāšanas pasākumu.

Jāatgādina, ka iepriekš rakstījām, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ burvju mākslinieku Pecolli 11 cilvēku komandai ceļš no ASV uz Latviju izvērtās gluži vai par īstu elli.

Kā stāstīja Dace Pecolli, ģimene ar šova "Zemūdens burbuļu šovs" komandu atradās ASV, kad uzzināja, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ Latvijā tiek slēgtas robežas un viņiem dotas divas dienas, lai atgrieztos mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas