Dārtai Danevičai šķiršanās no Niklāva Kuprnieka bijusi īpaši sāpīga

Viktorija Gabrjuna 15.maijs 2020, 9:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirms kāda laika kļuva zināms, ka aktieru pāris Dārta Daneviča un Niklāvs Kuprnieks ir šķīrušies. Agneses Meieres materiālā "Pieņemiet mani, kāda esmu" izdevumā "Ieva" Dārta, runājot par attiecībām ar vīriešiem, atklāj, ka pēdējā šķiršanās viņai esot trāpījusi ļoti sāpīgi.
Dārta neslēpj, ka beidzamos gadus dzīvoja ar domu, ka Niklāvs ir partneris uz visu mūžu, tikai abi vēl nav apprecējušies.

"Mūsu šķiršanās iedzina mani bedrē, un tas sakrita ar sēdēšanu mājās. Tādēļ pat parādījās fatālas domas - viss ir izmēģināts, izdarīts, nekas nav sanācis, un man vairs na cerību," pauda Dārta.

Viņa, no vienas puses saprot, cik smieklīgi var izklausīties vārdi par cerību trūkumu, bet, no otras puses, piebilst: "Bet zini, ja tev ir gandrīz trīsdesmit divi gadi, un tu esi domājusi, ka līdz gada beigām apprecēsies, taču sēdi viena pati".

Danēviča arī piebilst, ka viņai vienmēr bijušas problēmas izšķirties, bet viņas pēdējās attiecības bija pirmās, kurās izšķīrās apzināti, nemeklējot glābiņu, nemēģinot patverties jaunās attiecībās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas