Latvijas šamane dalās ar vērtīgu atziņu par dzīvi

tautaruna.lv 15.maijs 2020, 14:25
 
Kaspars Krafts/F64
Pazīstamā latviešu šamane, dziedniece un sapņu skolotāja Inin Nini sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar atziņu par dzīvi, ko derētu ņemt vērā ikvienam.

Inin Nini raksta, ka visstulbākais, ko cilvēks var dzīvē izdarīt, ir atmest brīnīšanos un "ierakties" darbos, nenovērtējot tās skaistās lietas, kas ir apkārt.

"Visstulbākais, ko tu vari izdarīt šajā dzīvē, ir atmest brīnīšanos - skatīšanos dīvainajā, neparastajā, žilbinošajā, mistiskajā. Rukāt un noēnot sevi. Un neredzēt ūdeņus, gaisus, kalnus, sapņus un daili. Aiziesi pēc tam - tāds atsaldēts - atpakaļ pie Dieviņa. Šamējs jautās - ko darīji?

Es rukāju un visu laiku biju stresā. Vai kaut ko gaidīju, tad iedzēru, atkal gaidīju - kā makšķernieks bļitkotājs.

A, kalnus neredzēji, ko mēs ar Zemes Māti tev uztaisījām?

Un varavīksnes? Un skudras? Lāčus? Vanagus? A, putnus nedzirdēji? Un dzeni es tev strīpainu ar sarkanu uzmodelēju - to nedzirdēji, kā šamējs klauvē? Un ievas neiesmaržoji? Samtenei lapiņas nepataustīji? Otra sirdij nepieliki roku, lai jūt, kā dun? Otram, ka mīli - arī nepateici? Sapņus arī neskatījies? Nu, vismaz pērkoņus un zibeņus tak dzirdēji, ne? Vai varavīksni, galu galā? Zilos gubu ņibu mākoņus? Un zaļās samta sūnas? M?

Tev prasīs.

Un ko tu, pelēcīti, ikdienīti, Dieviņtētiņam atbildēsi?

Atver muti,
Brīnies," raksta šamane.

Pēc visa špriežot, šis Inin Nini iedrošināja Facebook lietotājus tiešām ieraudzīt skaisto, kas ir apkārt, jo komentāros zem ieraksta cilvēki steidza dalīties ar iemūžinātiem dabas skatiem.

"Priecājos katru gadu, bet nekad neesmu mīlējusi zalo lapiņu atvēršanos tik dziļi, un ar tādu apbrīnu kā šogad! Radoša tā zemēs māte!" teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:28

Jaunākās diskusijas