Porziņģa mamma izsakās par skandālu, kurā ierauts dēls

Rita Lazda 7.maijs 2020, 15:42
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
2019.gada marta izskaņā gan Latvijas, gan ASV medijus pāršalca ziņa, ka latviešu basketbola talants Kristaps Porziņģis tiek vainots izvarošanā. Vairāk nekā gadu pēc rakstiem medijos dēlam veltītos apvainojumus intervijā "Ieva" komentējusi Kristapa mamma Ingrīda.

2019.gada martā izdevums "The New York Post" rakstīja, ka Kristaps Porziņģis pēc liktenīgās pagājušā gada 7.februāra Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, uz savu dzīvokli Manhetenā uzaicinājis savu kaimiņieni un viņu izvarojis. Šādas liecības Ņujorkas policijai sniegusi pati sieviete, bet varasiestādes ir uzsākušas izmeklēšanu.

Sieviete par notikušo ziņojusi vien vairāk nekā gadu vēlāk, jo Porziņģis neesot samaksājis iepriekš atrunāto naudas summu par klusēšanu, kas bija 68 000 dolāru (60 600 eiro).

Savukārt Porziņģa advokāts Rolands Riopells norāda, ka viņa klients pilnībā noraida izskanējušās apsūdzības.

Runājot par skandālu, kurā ierauts viņas dēls, Kristapa mamma Ingrīda sarunā ar izdevuma "Ieva" žurnālisti Agnesi Meieri intervijā ar nosaukumu "Porziņģa mammas trīs vēlēšanās" izsakās šādi: "Kādas var būt mamma izjūtas, zinot- ir lietas, ko tavs bērns nekad nedarīs, un saprotot, ka nekādā veidā nevaru to atspēkot." "Tas, kas to uzsāka ir pārāk liels spēks," intervijā pauž Ingrīda.

Jau vēstīts, ka lietas kursā par šo lietu bijis arī Porziņģa pašreizējais klubs Dalasas "Mavericks" - "Knicks" vadība par to informējusi 2019. gada 31.janvārī, kad latvietis tika aizmainīts, vēsta ietekmīgais ESPN žurnālists Eidrians Vodžnarovskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas