VIDEO: Atkarības dēļ vīrietis Jūrmalā izdara pašnāvību

tautaruna.lv 7.maijs 2020, 13:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Trešdien Jūrmalā, Tērbatas ielas apkaimē, kāds pusmūža vecuma kungs, nespējot turpināt cīnīties ar alkohola atkarību, izlēcis pa sestā stāva logu, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Agrā rīta stundā deviņstāvu dzīvojamās mājas logos atspīdējušas operatīvo dienestu bākugunis. Vietējie novērojuši, ka namā iegājuši kriminālpolicijas izmeklētāji un ugunsdzēsēji.

Par iemeslu darbinieku vizītei kalpoja sētnieces uzietais vīrieša līķis, kas atradās uz kāpņutelpas palodzes.

“Esmu te biju viena, nebija neviena cilvēka. Es piegāju tuvāk, ieraudzīju tā kā galvu. Apgāju apkārt, ieraudzīju apakšbikses. Sapratu, ka tas ir līķis. Tuvumā neviena nav. Es no bailēm pat aizmirsu kur zvanīt,” stāsta sētniece Gaļina.

“Runā, ka agri no rīta, apmēram pulksten piecos, bet es nepateikšu konkrēti, sievietes un vīrieša starpā notika strīds. Nopietns strīds. Kāds jau gribēja saukt policiju, taču pēkšņi viss apklusa. Vēlāk tā sieviete it kā staigāja apkārt un meklēja to vīrieti,” saka Gaļina.

Iespējams, tieši tobrīd, kad kundze staigāja pa pagalmu, vīrietis arī nolēma izdarīt pašnāvību. Pēc visa spriežot, kungs izlēca pa sestā stāva kāpņutelpas logu.

“Viņš jau sen teica, dodiet man pistoli, es vairs negribu dzīvot. Viņš gribēja izdarīt pašnāvību. Viņam bija ļoti slikti, sakarā ar alkoholu. Tā sieviete gribēja izsaukt dakterus, lai vīrietim uztaisītu kuņģa skalošanu un atpumpēšanu. Taču viņa teica, ka tas maksāšot 60 eiro. Viņam vajadzēja uztaisīt desmit [procedūras],” bilst Gaļina.

Viņa pieļauj, ka tieši nespēja reibumā savaldīt emocijas noveda kungu līdz pašnāvībai. Policijā saistībā ar notikušo ir sākta kriminālizmeklēšana, taču, visticamāk, lieta drīz tiks izbeigta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas