Mārkla saņem asu kritiku par video ar Ārčiju

Baiba Puriņa 7.maijs 2020, 18:49
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Rakstniece Emīlija Grifina, kura ir autore grāmatai "Aizņemos līgavaini" (Something Borrowed) pēc kuras uzņemta arī filma, nosaukusi Meganu par "samākslotu", vēsta "E!".

Jau vēstīts, ka vakar savu pirmo dzimšanas dienu svinēja Meganas Mārklas un prinča Harija dēls Ārčijs. Sociālā tīkla Instagram kontā "Save Children UK" publicēts video, kurā redzams, kā Megana mazajam puisēnam lasa grāmatu par zaķi un pīli.

Emīlija Grifina norādījusi, ka video esot bijis "neērti skatīties". "Viņa ir tik samākslota," norāda rakstniece. Instagram Emīlija norādījusi, ka Meganas sniegums esot paudis "skatieties uz mani! Skatieties uz mani! Man vajadzīga uzmanība kā mīlošai mātei".

Arī citiem Meganas video nav bijis pa prātam. "Ir bēdīgi redzēt, kā viņu kaitina tas, ka Ārčijs pilnībā neatbilst viņas standartiem," norādīts vienā no komentāriem. Kāds cits, savukārt, norāda, ka Meganas aktrises laiki ir iemesls, kāpēc šķiet, ka viņa "tēlo mātes lomu".

View this post on Instagram

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Jau vēstīts, ka sociālā tīkla Instagram kontā "Save Children UK" publicēts video, kurā redzams, kā Megana mazajam puisēnam lasa grāmatu par zaķi un pīli. Publikācijā norādīts, ka Saseksas hercogiene arī palīdz fondam līdzekļu vākšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas