Atklātas Harija un Meganas īsziņas viņas tēvam

Baiba Puriņa 21.aprīlis 2020, 11:00
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/LETA
Turpinoties prinča Harija un Meganas Mārklas tiesai ar britu laikrakstiem, atklātībā nākušas īsziņas, ko pāris sūtījis Mārklas tēvam, vēsta ārvalstu mediji.

Tiesas dokumentos pavīd sarakste starp pāri un Meganas Mārklas tēvu, kas norisinājusies īsi pirms karaliskajām kāzām 2018. gada 19. maijā.

Kā atklāj "The Sun", Harijs 14. maijā Tomasam Mārklam rakstījis:

"Tom, te atkal Harijs! Man ar tevi jārunā. Tev nav jāatvainojas, mēs saprotam apstākļus, taču publicitāte tikai pasliktinās esošo situāciju."

"Ja tu mīli Megu un gribi visu vērst par labu, lūdzu, piezvani man, jo ir divi citi varianti, kā vari izvairīties no medijiem, kas speciāli radījuši pašreizējo situāciju."

"Lūdzu, piezvani man, lai varu visu paskaidrot. Mēs ar Megu neesam dusmīgi, tikai vēlamies ar tevi aprunāties. Paldies."

"Ikvienai saziņai ar presi būs sekas, tici man, Tom. Tikai mēs tev varam palīdzēt, ko cenšamies darīt jau no pirmās dienas."

Tiesas dokumentos norādīts, ka Mārkls nav atbildējis uz nevienu no ziņām vai pāra telefona zvaniem. Meganas tēvs vēlāk publiski paziņoja, ka atradās slimīnīcā, jo bija pārcietis sirdslēkmi.

15. maijā Megana tēvam esot rakstījusi:

"Visu nedēļas nogali cenšos ar tevi sazināties, bet tu neatbildi uz zvaniem un īsziņām."

"Esmu ļoti noraizējusies par tavu veselību un drošību. Esmu darījusi visu, lai tevi aizsargātu, bet nezinu, ko vēl varu iesākt, ja man neatbildi."

"Lūdzu, lūdzu piezvani man, tiklīdz vari. Viss notiekošais ir grūti aptverams, taču tava veselība ir vissvarīgākā."

Mārkls atbildējis, ka pāris dienas pavadīšot slimnīcā, bet jūtoties labi un atteicās no apsardzes. Dokumentos gan norādīts, ka Megana nav pārliecināta, ka "nepatīkamo atbildi" sūtījis tēvs vai kāds cits, kurš par Tomasu izlicies. Pēc daudziem neatbildētiem zvaniem Megana vairs ar tēvu nav sazinājusies.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana pagājušajā mēnesī pārcēlās uz ASV Kalifornijas štatu un centušies dzīvot, sev lieku uzmanību nepievēršot. Nav pat konkrēti zināms, kur viņi mitinās, vienlaikus medijos parādījusies oficiāli neapstiprināta informācija, ka pāris dzīvo Malibu.

Harijs un Megana janvārī šokēja pasauli, paziņojot, ka turpmāk vairs nebūs britu karaļnama amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:52

Jaunākās diskusijas