VIDEO: Negaidīti atrisinās kāda bērna apmaldīšanās Rīgā

Viktorija Gabrjuna 21.aprīlis 2020, 7:00
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāds septiņus gadus vecs puika pavisam īsa brīvsoļa laikā pieredzējis īstu emociju karuseli, – paspējis gan noklīst un bezspēcībā izraudāties, gan saticis nepazīstamus, taču ļoti izpalīdzīgus ļaudis, gan sirēnu pavadībā pavizinājies policijas patruļas auto un, galu galā, tomēr atkal saticis savu mammu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Darba dienas pievakarē galvaspilsētas policisti devušies talkā kādam jaunam vīrietim un jaunkundzei, kuri tik tikko uz Salu tilta bija pamanījuši nelaimē nonākušu bērnu.

Vīrietis teicis, ka uz Salu tilta sastapis mazu bērnu ar velosipēdu, kurš acīmredzot bija apmaldījies.

Likumsargi pateikušies līdzcilvēkiem un puisēnu iesēdinājuši patruļas auto, lai noskaidrotu, kā tad noklīdušo zēnu sauc un kur varētu būt meklējami viņa vecāki.

Bērns bija pārāk satraukts un tobrīd nespēja nosaukt ne savu, ne kāda radinieka vārdu. Tomēr ilgi šķetināt šo lietu nav nācies, jo pavisam negaidīti zēns pamanījis ko pazīstamu - savu mammu pabraucam garām policijas automašīnai. Vēl mirklis un policisti panākuši spēkratu, tas apturēts un atklājies, ka septiņgadnieks patiesi atpazinis mammas auto.

Turpmākās sarunas laikā bērna māte atklājusi, ka puika pirms aptuveni 20 minūtēm noklīdis no mazdārziņu teritorijas Lucavsalā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas