FOTO: Armands Šķēle publisko foto ar mīļoto

tautaruna.lv 21.aprīlis 2020, 22:14
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Basketbolists Armands Šķēle sociālajā tīklā instagram publicējis foto, kurā redzams kopā ar savu draudzeni Jūliju.
Arī Jūlija, kura iepriekš apstiprināja faktu par abu attiecībām, taču plašākus komentārus nesniedza, publicējusi pāra kopbildi.
View this post on Instagram

A post shared by Armands Skele (@armandsskele22) on

Jau vēstīts, ka 2018.gada izskaņā sportists ar sociālo tīklu palīdzību paziņoja, ka liek punktu profesionālajai karjerai.

"Čau, draugi! Tā diena ir pienākuso, lai basketbola kedas uz visiem laikiem liktu kastā un beigtu savu profesionālo karjeru," raksta 35 gadus vecais Armands Šķēle. "Gribēju pateikt paldies visiem komandas biedriem, treneriem, faniem, menedžeriem, aģentiem, dakteriem (īpaši pēdējās sezonās), draugiem un, protams, ĢIMENEI par atbalstu karjeras laikā. Tas bija garš ceļojums, kuru izbaudīju."

"Zinu, ka nebiju labākais piemērs ārpus laukuma un ar mani nebija viegli, bet varu pateikt vienu, ka katrā treniņā un spēlē atdevu visus 100%. Beigās ne viss sanāca, kā gribētos, bet neko nenožēloju - tāds bija mans ceļš. Arī daži sapņi piepildījās - spēlēt pret labākajiem un kopā ar labākajiem Latvijas valsts izlasē, kā arī vairākas zelta medaļas. Lai kā arī nebūtu, basketbols vienmēr paliks manā sirdī, kā arī dažas karsējas. Es nekur nepazudīšu, sekošu līdzi mūsējiem un, protams, mācīšu mazo brāli Aigaru Šķēli, kā jāspēlē," paziņojumā turpināts.

Šķēle karjeru sāka "Brocēnos", bet par Latvijas čempionu kļuva trīs citos klubos - 2008. gadā ar "Baronu", 2016. gadā ar "Valmieru" un 2017. gadā ar VEF. Tāpat Šķēle no 2011. līdz 2013. gadam kopā ar Tallinas "Kalev" triumfēja Igaunijas čempionātā, bet 2003. gadā kopā ar Vloclavekas "Anwil" kļuva par Polijas čempionu. 2008. gadā Šķēle bija viens no "Barona" izcīnītā FIBA Eiropas kausa galvenajiem kaldinātājiem. Iepriekšējā sezonā Šķēle nespēlēja, bet 2016./17. g. viņš VEF rindās Latvijas čempionātā aizvadīja 14 spēles, vidēji 20 minūtēs tiekot pie 8,6 punktiem, 3,5 rezultatīvām piespēlēm un 3,0 atlēkušajām bumbām. VTB līgā viņam tajā sezonā 21 spēle, vidēji 22 minūtes, 8,2 punkti 3,3 rezultatīvas piespēles un 3,3 atlēkušās bumbas, vēsta portāls sportacentrs.com.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas