Covid-19: vīrietis sašutis par policijas rīcību

tautaruna.lv 21.aprīlis 2020, 9:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāds 35 gadus vecs Suntažu iedzīvotājs un viņa draugi nonākuši nopietnā konfliktā ar policiju par Covid-19 ierobežošanas prasību nepildīšanu, vēsta raidījums "Degpunktā".
Strīds starp atpūtniekiem un varas pārstāvjiem izvērties pat roku palaišanā. Likumsargi tagad tiek vainoti nepamatotā agresijā.

35 gadus vecais Pēteris no Suntažiem trešdienas vakarā kopā ar vēl diviem draugiem izlēma atpūsties pēc garas un grūtas darba dienas. Nopirkuši šņabja pudeli, vīrieši bija plānojuši to iztukšot lejā pie upītes. Turpat netālu atradās arī trīs likumsargi, kas devās pie viņiem noskaidrot situāciju.

“Mēs bijām aiz tilta, otrā pusē. Gāja trīs policijas kungi - bez maskām. Bija man darba kolēģis noslēpies zem tiltiņa, ne noslēpies, bet aizgāja pačurāt. Viņi [policisti] nāca garām, saka: Ko jūs te darāt? Es saku: Mēs divatā sēžam, iedzeram. Viņi: Jūs zināt, ka divatā nevar sēdēt. Es saku: Nē, divatā var, kāpēc jūs trīs bez maskām? Un viens kā sita, uzreiz iesita man pa kuņģi, uzreiz tepat nokritu. Man pa vēderu nevar sist, jo man ir bruka,” stāsta Pēteris.

Vīrietis ir sašutis par policistu uzvedību. Par spīti tam, ka Pēteris bija rupjš un lietoja lamuvārdus, runājot ar inspektoriem, viņš uzskata, ka fizisku vardarbību lietot neviens nedrīkstēja.

Valsts policijas pārstāve apstiprina, ka likumsargi trešdienas vakarā devās Suntažiem, reaģējot uz izsaukumu par kādas ģimenes konfliktu. Policijas pārstāve Gita Gžibovska noliedz, ka kāds no likumsargiem būtu palaidis rokas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:46

Jaunākās diskusijas