Lauris Reiniks iepriecina fanus ar jaunumiem

tautaruna.lv 19.aprīlis 2020, 16:01
 
Vladislavs Proškins/F64
Kā noprotams pēc ieraksta sociālajā vientē Instagram, mūziķim Laurim Reinikam drīzumā naks klajā jauna dziesma un videoklips, taču viņš arī neslēpj, ka šobrīd radīt jaunu mūziku neesot viegli.

Reiniks publicējis attēlu, kurā redzams liftā un norāda, ka kadrs uzņemts kā "labas dienas noslēgums".

"Nav jau tā, ka galīgi neko nedaru šajā laikā. (Lai gan godīgi sakot, nav tā, ka gribētos kaut nežēlīgi rakstīt un komponēt. Šis laiks īpaši neiedvesmo). Tomēr uzmanīgi, bet bišķiņ kaut ko es DARU. Top kaut kas jauns, ko drīz jūs redzēsiet un dzirdēsiet," vēsta Lauris.

Mūziķa fani komentāru sadaļā neslēpj prieku par to, ka no Laura drīz gaidāms jauns veikums. "Gaidu ar nepacietību jaunumu," raskta komentētāja.

View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Jau vēstīts, ka Reiniks soctīklu lietotājus nesen uzjautrināja ar pirms aptuveni trim gadiem Kubā tapušu foto, kurā viņš redzams ar trīs mērkaķu figūrām. "Atradu šo 2017.gada bildi un atcerējos psihiatru ieteikumu šajā laikā. "Nezvaniet mums, lūdzu, ja jūs esat sākuši sarunāties ar saviem dzīvniekiem, puķēm vai sadzīves tehniku. Tas ir normāli. Zvaniet mums, ja viņi jums sāk atbildēt!"" rakstīja Lauris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas