Princis Harijs Covid-19 laikā iedrošina citus vecākus

tautaruna.lv 19.aprīlis 2020, 15:01
 
Reuters / Scanpix /LETA
Princis Harijs sirsnīgā videosarunā ar vairākiem vecākiem atklājis, kā jūtas tēva lomā, vēsta amerikāņu tabloīds "E!"

Harijs Lieldienās videočatā sarunājās ar vairākiem vecākiem, kuri audzina bērnus ar nopietnām veselības problēmām organizācijas "Well Child" rīkotājā videokonferencē. "Es pat nevaru iedomāties, cik jums ir grūti audzināt 11 mēnešus vecus bērnus. Es izjūtu lielu cieņu pret ikvienu no jums, jo jums ikdienā jāsaskaras ar neiedomājamām lietām," paudis Harijs. Viņš norāda, ka apbrīno viņu spēku un uzsvēra, ka viņi nekad nedrīkst par to aizmirst.

Reuters / Scanpix /LETA

Kopš kļuvis par tēvu, Harijs izjūtot vēl lielāku apbrīnu pret citiem bērnu vecākiem. Viņš atzinis, ka, lai gan mazā Ārčija audzināšana nav viegla, viņš saprotot, ka viņam ar Meganu vecāku rūpes ir mazāk satraucošas nekā tiem vecākiem, kuriem ir vairāk bērnu.

Jau vēstīts, ka Covid-19 dēļ izplatības dēļ izjukuši arī Saseksu hercogu plāni. Izrādās, ka uz pāra pirmās atvases Ārčija dzimšanas dienu nevarēs ierasties citi karaliskās ģimenes pārstāvji, kā arī vecmāmiņa Dorija. Iepriekš medijiem bija izdevies noskaidrot, ka Ārčija pirmajā dzimšanas dienā Megana un Harijs bija iecerējuši rīkot svinības, kurās klāt būtu ģimenes locekļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:55

Jaunākās diskusijas