Koronavīrusa draudi pasaulē: Reiniks stāsta par situāciju Singapūrā

Rita Lazda 9.marts 2020, 11:45
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Koronavīrusa "Covid-19" draudu dēļ arvien vairāk izmaiņu ieviests lidojumu sarakstos. Tas licis mainīt plānus arī mūziķim Laurim Reinikam, kurš mikroblogošanas vietnē twitter raksta, ka saņēmis ziņu par atceltu lidojumu.
"Nekad neesmu saņēmis ziņu, ka izlidošanas dienā atcelts lidojums," mirkoblogošanas vientnē twitter raksta L.Reiniks. Viņš arī norāda, ka bijis plānots ceļojums uz Singapūru.

Latvijas Ārlietu ministrija šodien arī papildinājusi sarakstu ar vietām, kuras koronavīrusa dēļ iesaka neapmeklēt. Starp tām šorīt iekļauta arī Singapūra.

Tikmēr kāds komentētājs norādījis, ka Singapūra šobrīd neesot tā nedrošākā vieta. "Nu nav tik rožaini arī tur. Man tur dzīvo cilvēki. Vienu brīdi pierima, bet vakar un aizvakar bija jauni padsmit konstatētie gadījumi. Arī ārlietu ministrijas jaunajā top6 Singapūra nu ir iekšā. Tas tā informā ijai, lai katrs izlemj pats ko darīt," atbildot komentāram norāda L.Reiniks.

Atgādinām, ka šobrīd Latvijā apstiprināti seši saslimšanas gadījumi ar koronavīrusu "Covid-19".

Pēdējās diennakts laikā veikti 22 izmeklējumi, kopā veikti 244 izmeklējumi uz aizdomām par "Covid-19" saslimšanu, Latvijā apstiprināti seši saslimšanas gadījumi, teikts paziņojumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas