Atis Zviedris negrasās atcelt braucienu uz Itāliju koronavīrusa dēļ

Viktorija Gabrjuna 9.marts 2020, 9:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis Atis Zviedris paziņojis, ka neatcels aprīlī plānoto braucienu uz Itāliju, kurā dosies kopā ar sievu, vēstīts Edgara Orlova, Anastasijas Kuzminovas, Gitas Vīksnes, Evijas Kalnbērzas materiālā "Brauks uz Itāliju tik un tā" izdevumā "Privātā Dzīve".
Atis stāsta, ka kopā ar sievu plāno braukt uz Milānu. Biļetes nopirktas jau pērn septembrī.

"Esam informēti, ka šobrīd daudz kas šajā vietā ir aizvērts ciet. Ja Milānā viss būs slēgts arī aprīlī, brauksim pie draugiem Itālijas vidienē. Atpūtīsimies pie jūras, baudot kādu garšīgu vīnu un viens otra kompāniju," pauda Zviedris.

Jāpiebilst, ka minēto Atis pauda pirms, "airBaltic" līdz aprīļa beigām nolēma pārtraukt visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas.

Veselības un drošības apsvērumu dēļ nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" no šodienas līdz aprīļa beigām pārtrauc visus lidojumus uz un no Itālijas pilsētām Milānas un Veronas.

Ar pasažieriem, kuri rezervējuši biļetes ietekmētajiem lidojumiem, lidsabiedrība sazināsies personīgi. Ievērojot Latvijas Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumus, cilvēki ir aicināti neceļot uz vīrusa skartajiem apgabaliem Itālijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:26

Jaunākās diskusijas