Atklāta jauna informācija par Meganas Mārklas darba iespējām

Rita Lazda 2.februāris 2020, 9:45
 
EPA/SCANPIX/LETA
Pēc tam, kad princis Harijs un viņa sieva Megana paziņoja par savas lomas mazināšanu britu karaļnamā, mēļoja, ka Saseksas hercogiene jau parakstījusi līgumu ar kompāniju "Disney". Jaunākā informācija gan liecina, ka Megana pagaidām lēmusi par labu citām darba iespējām.
Kā noskaidrojis medijs "Page Six", tad patiesībā vispirms Megana kopā ar savu labāko draudzeni Džesiku piedalīsies kompānijas "Netflix" realitātes šovā 'I Do, Redo," kas veltīts tēmai par precībām otro reizi mūžā.

Sīkāka informācija par dalību raidījumā pagaidām gan netiek sniegta.

Jau vēstīts, ka 8.janvārī princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla paziņoja, ka vēlas samazināt savu lomu britu karaļnamā un karalisko pienākumu pildīšanā. Neilgi pēc tam Saseksas hercogiene devusies uz Kanādu pie dēla Ārčija, bet Harijs piedalījās krīzes sarunās ar Elizabeti II, princi Čārlzu, princi Viljamu, pēc kurām panākta vienošanās.

Elizabetes mazdēls Harijs un viņa sieva ASV televīzijas aktrise Megana Mārkla pārtrauks lietot titulu "karaliskā augstība". Savulaik to jau tika pieredzējusi Harija māte princese Diāna, kad viņa 1996.gadā izšķīrās no prinča Čārlza.

Vienošanās nosacījumos paredzēts, ka pāris atmaksās 2,4 miljonus sterliņu mārciņu, kas no nodokļu maksātāju līdzekļiem tērēti, lai netālu no Vindzoras pils atjaunotu Frogmoras kotedžu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas