VIDEO: Fani sajūsmā par Silvestra Stallones jauno izskatu

Baiba Puriņa 2.februāris 2020, 15:00
 
Reuters / Scanpix /LETA
Holivudas asa sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stalone pārsteidzis savus sekotājus sociālajos medijos, parādoties neierastā izskatā, vēsta "Mirror".

Silvestrs Stallone saviem sekotājiem sociālajā vietnē Instagram parādījis savus dabiski sirmos matus un bārdu pēc tam, kad daudzus gadus bija tos krāsojis tumšus.

73 gadus vecais aktieris publicējis video, kurā redzams sakot frāzi: "Turpiniet belzt mani draugi, turpniet belzt."

Pie video komentārā aktieris raksta: "Dažreiz es pamostos un jūtu, ka neko negribu darīt. Tikai atpūsties. Būt patiess. Ja kāds apgalvo ko citu, viņi melo - tāda ir cilvēka daba. Tad tu pagriezies uz otriem sāniem, kļūsti dusmīgs uz sevi un saproti, ka, lai kaut kur nokļūtu, tev jāveido depozīts MĒRĶU BANKĀ. Tāpēc atgriežos pie savas iemīļotās frāzes un to daru!!!"

View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Fani ir sajūsmā par aktiera paziņojumu. "Lepojos par taviem sirmajiem matiem," raksta kāds komentētājs. Daudzi uzsver, ka aktierim jāpaliek pie šādiem matiem, kas viņam piestāvot labāk par krāsotiem.

Silvestrs Stallone ir amerikāņu aktieris, režisors un scenāriju autors. Viņš ir tēlojis divas raksturlomas, kuras ir kļuvušas par amerikāņu kultūras simboliem: Rokiju Balboa, bokseri, kurš ne vienmēr būdams favorīts, cīnījās par slavu un mīlestību, un Džonu Rembo, drosmīgu kareivi, kurš specializējies vardarbīgās glābšanas un atriebes misijās. "Rokija" un "Rembo" filmu sērijas kopā ar citām komerciāli veiksmīgām filmām palīdzēja viņam kļūt par vienu no populārākajām kino zvaigznēm 1980. gados.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas