Tomass Mārkls pamatīgi sadusmojis Hariju un Meganu

Rita Lazda 2.februāris 2020, 17:00
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Jau vairāk nekā divas nedēļas pasaules prese un britu tabloīdi nebeidz spriest, kādas sekas atstās prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas lēmums par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas. Tiesa, iespējams, prese šobrīd nav pāra lielāka problēma, jo kārtējo reizi par spraigiem notikumiem parūpējies Meganas tēvs Tomass.
Kā zināms, tad jau neilgi pēc kāzām ar princi Hariju pasliktinājās Meganas un viņas tēva attiecības. Tomass ne vien neieradās uz meitas kāzām, bet arī medijiem ļāva publicēt daļu no meitas personīgi viņam nosūtītās vēstules. Kopš kāzām abi nav tikušies, tomēr Tomass nebeidz aprunāt meitas lēmumus un stāvokli sabiedrībā.

Lai gan Megana publiski vairījusies runāt par attiecībām ar tēvu, Tomass nav slēpis, ka tomēr vēlas satikt meitu. Šī iemesla dēļ viņš sazinājies ar Meganas māti Doriju un izpelnījies Harija un Meganas dusmas un nosodījumu. Izrādās, Saseksas hercogu pāris ir nikns, ka šajā procesā tiek iesaistīta Dorija, kura allaž izvairījusies no konfliktiem, raksta "The Mirror".

Jau vēstīts, ka šobrīd Saseksas hercogu pāris un mazais Ārčijs uzturas Kanādā, tomēr izskanējusi informācija, ka Megana tomēr vēloties pārcelties uz dzīvi Holivudā.

Pāra lēmums pamatā dzīvot Kanādā, kur Mārkla savulaik filmējās ASV seriālā "Suits", izraisījis debates par to, kam būtu jāsedz viņu apsardzes izdevumi.

Harijs un Megana ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II panāktās vienošanās ietvaros atteikušies no karaliskajiem tituliem un valsts finansējuma, pavēstīja Bakingemas pils.

Vienošanās nozīmē, ka Harijs un viņa sieva pārtrauks lietot titulu "karaliskā augstība".

Pāris "vairs nav strādājoši karaliskās ģimenes locekļi", apliecināja Bakingemas pils.

Harijs un Megana 8.janvārī nāca klajā ar paziņojumu, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:39

Jaunākās diskusijas