VIDEO: Raidījums atklāj, kurā ceļa posmā Latvijā jābūt īpaši uzmanīgiem

Rita Lazda 2.februāris 2020, 13:47
 
Ekrānšāviņš no video
Raidījums "Zebra" saņēmis vairākas vēstules, ka ceļa posmā no Tīnūžiem uz Ikšķili ir izveidots tramplīns. Raidījuma vadītājs Pauls Timrots devās noskaidrot, kāda tad ir patiesā situācija.
"Ceļi valstī esot sliktā stāvoklī, bet, ja kādam iedod naudu,lai tos salabotu ... varam palēkties sajūsmā! Pa īstam palēkties, ar visu auto," tā situāciju ceļa posmā "Tīnūži- Ikšķile" raksturo raidījuma veidotājs.

Kā izrādās, tad konkrētajā ceļa posmā ne viens vien autovadītājs jau pabojājis savu auto. Arī raidījuma "Zebra" veidotāju veiktajā pārbaudes braucienā konkrētajā ceļa posmā redzams, ka tā dēvētais tramplīns ir tiešām reāli sajūtams arī braucot ar auto.

Tiesa, šis nav pirmais gadījums, kad iedzīvotāji pauduši sašutumu par veikto, vai vēl tikai plānoto ceļu remontu. Tā, piemēram, šonedēļ iedzīvotāji pauda neapmierinātību ar VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) plānu Medemciema krustojuma pārbūvei uz Jelgavas šosejas.

Braucot no Rīgas uz Medemciemu kaut vai vienu reizi dienā, ceļš pagarināsies par astoņiem kilometriem, norādīja Medemciema iedzīvotāji. Viņi ir aprēķinājuši, ka tas katrai ģimenei radīšot 50 līdz 100 eiro papildus izdevumus mēnesī. Iedzīvotāji uzsvēra, ka, viņuprāt, daudz pieņemamāks risinājums satiksmes drošībai, kas neapgrūtinātu iedzīvotājus, būtu apļveida krustojuma izbūve, vai arī luksoforu uzstādīšana šajā krustojumā.

Medemciema iedzīvotāji pauda gatavību savākt parakstus pret šādu LVC pārbūves plānu, vienlaikus gan atzīstot, ka tas, visticamāk, iecerēto pārbūvi neietekmēs, norādīja ziņu aģentūra LETA.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas