Uz sasalušas zemes, vaļā acīm. Siguldā atrasts miris jauns vīrietis

tautaruna.lv 2.februāris 2020, 10:00
 
Ekrānšāviņš no video
Traģiski notikumi risinājušies Siguldā, kur bez dzīvības pazīmēm atrasts jauns vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kā informē raidījums, tad Siguldas pusē pie Matiņu ezera kāds vīrietis svinēja savu dzimšanas dienu, noīrējot viesu namu ”Vālodzes” sev un kuplam skaitam draugu. Pasākumu apmeklēja arī motosportists no Mazsalacas Niks Eleksis. Vakara gaitā izcēlies nopietns strīds, kas pārauga fiziskā vardarbībā.

Pēc kautiņa viena no tajā iesaistīto vīriešu liktenis līdz galam nav skaidrs. Niks pēc kautiņa devies prom nezināmā virzienā, un pāris stundas vēlāk tika sacelta trauksme. Puisis bija pazudis.

Brīvprātīgie, draugi un policija aptuveni piecpadsmit stundas meklēja Ijas brāli. Viņu, mirušu guļam uz sasalušās zemes, uzgāja brīvprātīgie meklētāji.

“Seja viņam bija sadauzīta diezgan, viņam bija vaļā acis. Acis bija zilas, viss deguns bija pušu. Viņam arī “maika” bija uz augšu, nevarēja saprast, dauzīts vai…, tā dīvaini izskatījās,” raidījumam atklāj brīvprātīgie meklētāji. Niks, pēc policijas datiem, miris no hipotermijas jeb atdzišanas. Policijā uzsākts kriminālprocess, kurā tiks skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Avots: raidījums "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas