Lauris Reiniks sajūsmina sekotājus ar romantisku foto

Baiba Puriņa 2.februāris 2020, 16:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Lauris Reiniks sajūsminājis savus Instagram sekotājus ar foto no Siguldas, kurā redzams romantiskās noskaņās.
Publicētajā kadrā Reiniks redzams ar baltu ziedu pušķi. "Baltā romantika pelēkā ziemā," attēlu komentē mūziķis.

Komentāru sadaļā sekotāji, jo īpaši daiļā dzimuma pārstāves, velta mūziķim atzinīgus vārdus un norāda, ka šajā attēlā viņš izskatās "kā tāds līgavainis". Kāda no komentētājām arī pajautājusi, vai Reinikam blakus stāv līgava, uz ko mūziķis atbildējis: "Nē. Man blakus ir koncertzāle "Baltais flīğelis" Siguldā."

"Tev piestāv šāda romantika," uzskata viena no komentētājām.

View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

"Tu nekad nebeidz pārsteigt! Atceros to dienu pirms apmēram 7 gadiem, kad pirmo reizi redzēju tevi Rēzeknes svētkos. Tajā dienā tu mani apžilbināji ar savu burvīgo balsi. Paldies Lauri, ka turpini priecēt ne tikai Latviju, bet arī Lietuvu un citas valstis," atzinība par Reinika talantu izteikta vienā no daudzajiem komentāriem

Jau vēstīts, ka soctīklos asas diskusijas izsauca Reinika viedoklis par jauno Eirovīzijas konkursa nacionālās atlases vadītāju, blogeri Betu Beidz. "Man pa lielam pilnīgi vienalga, kas vada un tā. Gribēju tik uzzināt, kas ir šī meitene. Tagad uzzināju. Pirmais iespaids gadījās spēcīgs. Un, ja mēs zinām, ka tevi algo dēļ tā, ko tu piedāvā, tad es ARĪ sagaidu līdzīgā stilā vadīšanu," Twitter diskusijā norādījis Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas