FOTO: Dagmāra Legante burvīgā foto iemūžina Ievu Florenci

Viktorija Gabrjuna 21.janvāris 2020, 9:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pasākumu un televīzijas raidījumu vadītāja Dagmāra Legante ir aizrāvusies ar fotogrāfēšanu un sociālajos tīklos atrādījusi vienu no saviem veikumiem - viņa nobildējusi aktrisi Ievu Florenci.

Pēc bildes spriežot, fotosesija tapusi vēl rudenī, savukārt foto abas dāmas publicējušas tikai tagad.

"Rudens diena bija dzestra, bet Viņa aizmirsa par to. Viņa brida pāri pļavai... Drīzāk slīdēja, ne brida. Šķita, Viņa tikai nedaudz pieskaras zemei.. Tikai nedaudz... Tikai Tik daudz, lai pavisam neaizplīvotu tālēs....
Šī fotosesija ir man īpaša, jo tajā bija beznosacījuma ļaušanās fotomirklim," raksta Dagmāra, izsakot pateicību Ievai par iejušanos modeles ādā.
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on

Savukārt pati Ieva pie foto raksta: "Es elpoju brīdi, kad no viena soļa ir divi."

Kā iepriekš vēstīja izdevums "Vakara Ziņas", TV raidījumu vadītāja un humoriste Dagmāra Legante regulāri sociālās saziņas vietnē "Instagram" dalās ar pašas uzņemtām fotogrāfijām, par kurām ļaudis nevairās izteikt pozitīvas atsauksmes.

"Par fotografēšanu sāku interesēties pirms 13 gadiem, kamēr vēl dzīvoju Ņujorkā, kur, aizgājusi uz melnbalto fotogrāfiju izstādi, vienkārši iemīlējos šāda veida fotomākslā. Fotogrāfe strādāja ar foto filmiņu, un man likās - kā var radīt kaut ko tik skaistu! Ņujorkā apmeklēju arī fotografēšanas kursus, kuros apguvu zināšanas gan par melnbalto, gan krāsaino fotogrāfiju, kā arī figūru. Tie bija foto kursi, kuros padziļināti māca par bildēm, kas tapušas ar foto filmiņām, bet šobrīd esmu pārgājusi uz digitālo fotogrāfiju. Arī pati esmu no foto filmiņām tumšā telpā attīstījusi fotogrāfijas.

Kad no Ņujorkas atgriezos Latvijā, turpināju praktizēties. Fotografēju savus draugus, līdz nonācu līdz tam, kad man jau lūdza fotografēt. Man joprojām patīk to darīt un ir savs redzējums. Citreiz es pati piedāvāju nobildēt. Savā grūtniecības periodā safotografēju visas iespējamās draudzenes, kas tolaik arī bija stāvoklī," pauda Dagmāra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas